fbpx

Fehérben vagy színesben tetszenek a csodás hópehely-tetoválások?

snowflake tattooA hópelyhek között nincs két egyforma – a természet fantáziájának határtalanságát dicsérik ezek a mini alkotások. Ezért a tetoválásban is gyönyörűen mutatnak. De vajon hogyan?

Tudom, ízlések és pofonok, nekem fehérben tetszenek a legjobban, mert így hűek teljesen a fizikai valójukhoz ezek a kis csodák.

Még fekete háttérrel sem adják számomra azt az érzést, mint a kezdőkép esetében, amikor olyan hatást kelt a hópehely-tetoválás, mintha nagy méretben, de most esett volna rá a hölgyemény csuklójára.

Találtam teljesen színes pelyheket, de nekem azokról az ősz jut eszembe, vagy egyáltalán, a többi évszak, amikor különféle színekbe öltözik a természet.

Mindenesetre, Alekszej Kijatov orosz fotóst szerencsére szintén megbabonázták a hópelyhek, és le is fotózta őket nagyítva. Gyönyörűek!

Most tényleg fehérbe öltözött a táj, csupa zúzmara minden, az ablakon jégvirágok vannak… Irány tetováltatni!

Fotók: Tattoo Easily, Next Luxury, TatRing

Te fehérben vagy színesben varratnál magadra hópelyheket?

snowflake tattoo2snowflake tattoo2

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x