MotorokMotorozás

Fedettpályás képzés kedvezményesen

safety hungaryÓriási kedvezmény, még több kihívás a téli motoros képzésekre a Safety-Hungarynél!

ORFK-OBB támogatásával 10 000 Ft kedvezményt biztosít a téli tanfolyamai árából a Safety-Hungary! ÚJDONSÁG! – teljesen átépített beltéri gyakorló pálya várja az érdeklődőket!

Az ORFK – Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) támogatásával, az idei téli szezonban is lehetőséget biztosít a Safety-Hungary arra, hogy 10 000 Ft kedvezménnyel regisztrálhassanak az érdeklődők a két napos, illetve egy napos Dirt Track terepmotoros tanfolyamokra, valamint fedett pályás, egy napos gyakorló tréningekre is.

A Safety-Hungary sikeres évet zárt 2011-ben, mintegy 1350 fő képzésével járultak hozzá a biztonságos motorozás oktatásával a közúti közlekedési balesetek megelőzéséhez. Ez a szám összességében meghaladja a 4000 főt a képzés magyarországi 2008-as bevezetése óta.

Az ORFK-OBB ezzel kívánja támogatni a közúton közlekedő motorosokat, hogy a téli szünet után nagyobb rutinnal üljenek a járművükre a motorosok!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fedett pályás tréningre jelentkező, Visszatérő Vendégek számára ÚJDONSÁG, hogy a pálya vonalvezetését átépítették. Így megváltozott, nagyobb kihívásokat tartalmazó vonalvezetésű gyakorló pályát biztosítanak az érdeklődőknek!

További részletekért, kérjük látogassanak el a Safety-Hungary honlapjára!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük