HírekMotorbemutatóMotorok

Elektromos futóbicikli a Harley-tól: Harley-Davidson IRONe Limited Edition

Harley-Davidson IRONe futóbicikliHogy már időben erősítse a márkaismertséget, az amerikai motorgyár egy elektromos futóbiciklit dobott piacra a legkisebb rajongóknak.

Kizárólag az Egyesült Államokban lesz kapható és mindössze 550 darab készül az IRONe12 és IRONe16 elektromos futóbiciklikből. Az egyszemélyes kezdő járgány 3 és 7 év közötti és 74 font alatti (33 kg) sofőrök számára készül. A jármű fényezése megegyezik a LiveWire-ről ismert biztosíték-sárga színnel, ezzel is az elektromos hajtásra utalva.

A gyerekbiciklit úgy tervezték, hogy elősegítse a kerékpározás megtanulását. A futóbiciklik ugyanis korai fejlesztő eszköznek számítanak, mivel javítják a kéz-szem koordinációt, és segítik a gyermekek egyensúlyérzékét és más képességeik fejlesztését szórakozás közben. Könnyen megtanulhatják a fékezést és a lassítást a nem motoros üzemmódban, mielőtt motoros járműre váltanának.

“A Limited Edition IRONe12 és IRONe16 lenyűgözően egyedi és rendkívül korlátozott” – mondta Jon Bekefy, a Harley-Davidson Motor Company márkamarketing-vezérigazgatója. “Semelyik más Harley-Davidson-on nem használtuk a sárga biztosíték színt, amely kizárólag a LiveWire-hez tartozik, és amely a H-D EV portfóliójának az ismertető jele.”

Te meglepnéd egy ilyennel a gyerekeidet?


Forrás: AMD

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük