fbpx

Egy jól sikerült hétvége Soltvadkerten

soltvadkerti motoros talalkozo 2016 2Már három éve nem voltunk a soltvadkerti motoros találkozón, de mivel nyertem egy belépőt a Csajokamotoron.hu-n, úgy döntöttük, hogy az idén megnézzük.

Gondoltam, hogy ha lúd, akkor legyen kövér, és a Facebookon megkerestem a 22 éve nem látott barátnőmet, aki Vadkerten él.

A pénteki meló miatt sajnos csak szombaton tudtunk menni. Éppen odaértünk a fagyizóhoz, mikor jött a felvonulás. Úgy ahogy voltunk, felpakolt motorokkal becsatlakoztunk a több kilométeres motorsorba. Az egész társaság átgurult Kiskőrösre.

Mire visszaértünk Vadkertre a barátnőm már ott volt. Csodálatos volt a találkozás ennyi év után!

Sátor építés, traccsparti következett. Közben különböző játékok, programok zajlottak. A szkander versenyen mindkét nem kipróbálhatta magát. A motor szépségversenybe én is beneveztem az öreg Kawámmal, és végül Csajok a motoron kategóriában 1. helyezést nyertem!

Este három zenekar is húzta a talp alá valót. A Sunset Simphony női énekessel jött, a nagyzenekar a Karthago volt, az Exon pedig Hobót játszott, és nem is akárhogy!

A koncertek után a még ébren lévőket két alul öltözött hölgy szórakoztatta a pult mellett elhelyezett “kis színpadon”.

Nagyon jól sikerült hétvége volt köszönhetően a Kiskőrösi motorosoknak!

Külön köszönet a Csajokamotoron.hu-nak a belépőért, ami nem csak egy motoros találkozóhoz segített hozzá, hanem egy régi barátság újraélesztéséhez is!

soltvadkerti motoros talalkozo 2016 1soltvadkerti motoros talalkozo 2016 3soltvadkerti motoros talalkozo 2016 4soltvadkerti motoros talalkozo 2016 5soltvadkerti motoros talalkozo 2016 6soltvadkerti motoros talalkozo 2016 7soltvadkerti motoros talalkozo 2016 8

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x