fbpx

Nők és sör fotókiállítás az Utolsó Sörfesztiválon

nok es sor fotokiallitas budai varAz Utolsó Sörfesztivál a Budai várban eseményen különleges fotókiállítás tekinthető meg június 2-5. között, a Nők és a sör címmel.

Régóta nevetek a reklámokon, berögzült tévhiteken, miszerint a sör a férfiak itala, sőt a legtöbbször agyontipizált kép: focimeccset néző pasi sörrel a kezében.

A kedvenc italom természetesen a sör, ezért érint ilyen érzékenyen a téma, s lám, külön kiállítást is szerveztek annak örömére, hogy a nők igenis szeretik a sört.

A sörfesztivál eseményt hirdető oldalán olvasható, hogy statisztikát végeztek, melyből azt a következtetést vonták le, hogy a hölgyek háromnegyede fogyaszt folyékony kenyeret.

A karakteres ízek mellett tudatosan válogatnak a sörtípusok között, valamint imádják a kecses pohárformákat.

A Sörszövetség fotókiállításán női kézportrékon keresztül mutatják be, milyen “elegáns, kihívó, könnyed vagy éppen vagány lehet egy pohár sör a nők kezében”.

Forrás, fotó: Nők és sör fotókiállítás – a Sör mi több szervezésében

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x