Hírek

Egy hajszállal a férfiak mögött

nemek parviadala hungaroring 6Magyarország négy gyönyörű, és vezetni nagyon tudó versenyzőnője és Magyarország négy legjobb gyorsasági motorversenyzője ezúttal csapatban mérkőzött meg egymással.

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban Bús Edina, Bende Adrienn, Kovács Niki és Heller Éva, valamint Talmácsi Gábor, ifjabb Tóth Imre, Németh Balázs és Győrfi Alen csapott össze, hogy kiderüljön, melyik nem a jobb négy keréken. A remek hangulatú versengésben végül a Talmácsi Gábor vezette motoros csapat bizonyult a jobbnak, igaz, a győzelmüket csak a szétlövésben tudták bebiztosítani. Egyéniben ezúttal 2007 gyorsasági motoros Európa-bajnoka, Győrfi Alen bizonyult a legjobbnak: nemcsak gyorsan, hanem hibátlanul is teljesítette a rendkívül nehéz pályát.

Hideg idő fogadta a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum szlalom pályáján a Nemek Párviadalának résztvevőit. Az egyéni küzdelmek után – ahol Talmácsi Gábor és Kovács Niki bizonyult a legjobbnak – ezúttal csapatversenyben mérte össze a tudását a négy motoros és a négy csinos versenyzőhölgy. Utóbbiaknál a Lotus Ladies Cup idei győztese, Bús Edina, az összetett 4. helyezettje, Bende Adrienn, az Európa-bajnoki bronzérmes motoros, Kovács Niki és a jet-ski világbajnoka, Heller Éva kapott szerepet.

A motorosok válogatottjában a Team Hungary Toth két klasszisa, az idén a Supersport 600 VB-n remeklő Németh Balázs és ifjabb Tóth Imre, illetve 2007 két nagy bajnoka, a 125-ös géposztályban világbajnoki címet szerző Talmácsi Gábor és az ugyanebben a kategóriában Európa-bajnok, idén a Superstock 1000 sorozatban versenyző Győrfi Alen lépett a gázpedálra. Mindkét csapat állandóan taktikai megbeszéléseket tartott minden forduló előtt, és a pályán a nyolc szélvészgyors versenyző egy Honda által erre az eseményre felajánlott CR-Z, illetve a Ladies Cup futamain használt Lotus volánja mögött bebizonyította, az ügyességi pályán sem vesznek vissza a tempóból.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A nyolc versenyzőt négy-négy párba sorsolták a szervezők, és mindenkinek kétszer – egyszer a Hondával, egyszer a Lotus-szal – kellett az ügyességi szlalom pályán végigszáguldania úgy, hogy nem követ el bójahibát. A Bús Edina-Talmácsi Gábor és a Kovács Niki-Győrfi Alen párosból az urak, míg a Heller Éva-Tóth Imre és a Bende Adrienn-Németh Balázs párosításban a hölgyek diadalmaskodtak, így jöhetett a szétlövés, melyet a Győrfi Alen-Talmácsi Gábor duó nyert meg, így az urak nyerték a Nemek Párviadalát, így Talma az egyéniben aratott sikere után újabb bajnoki címmel térhetett haza a Hungaroringről.nemek parviadala hungaroring 1nemek parviadala hungaroring 10nemek parviadala hungaroring 11nemek parviadala hungaroring 12nemek parviadala hungaroring 2nemek parviadala hungaroring 3nemek parviadala hungaroring 4nemek parviadala hungaroring 5nemek parviadala hungaroring 7nemek parviadala hungaroring 8nemek parviadala hungaroring 9

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük