EseményekMotorverseny

Kis Viki negyedik lett

kis viki alpok adria 2Most pontosan megtudtam, hol tartok ebben a kemény mezőnyben – nyilatkozta Kis Viki a verseny után.

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője. Kiss Viktória a 29. helyen végzett a Superbike kategóriában az Alpok-Adria bajnokság vasárnapi, szlovákiai, idénynyitó futamán, míg a Magyar Bajnokság Open kategóriájában a 4. lett.

Viki csapattársával, Gyutai Adriánnal együtt megkezdte a 2012-es szezonját az Alpok-Adria Bajnokságban. A két fiatal, tehetséges motoros fantasztikusan teljesített az időmérőn: Gyutai Adrián a pole pozíció után a futamgyőzelmet is megszerezte a 125GP kategóriában.

 

A Superbike kategóriában induló Kis Viktória a szombati időmérőn a 2:17.8-as eredménye a 30. rajthelyre volt elég, míg a versenyen egy jó rajtot követően hatalmas csatákat vívva végül a 29. helyen végzett a tizedik körben, Juhász Dávid bukása miatt leintett futamon. Ez az eredmény a Magyar bajnokság Open kategóriájában a 4. helyre volt elegendő.

Viki úgy érezte, a gumiválasztásnál nem reagáltak jól az időjárás változásra, és az időmérőhöz képest jóval hűvösebb, szelesebb időben az abroncsai egy idő után túl lágynak bizonyultak az egyre hidegebb aszfalton.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az első versenyen Kis Viktória megtapasztalhatta, hogy jelenleg hol a helye ebben a mezőnyben, ám a tesztekkel és rengeteg motorozással az év második felére képesnek tartja magát, hogy odaérjen a pontszerző helyek valamelyikére.kis viki alpok adria 3kis viki alpok adria 4

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük