fbpx
EseményekMotorverseny

Kis Viki negyedik lett

kis viki alpok adria 2Most pontosan megtudtam, hol tartok ebben a kemény mezőnyben – nyilatkozta Kis Viki a verseny után.

A MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője. Kiss Viktória a 29. helyen végzett a Superbike kategóriában az Alpok-Adria bajnokság vasárnapi, szlovákiai, idénynyitó futamán, míg a Magyar Bajnokság Open kategóriájában a 4. lett.

Viki csapattársával, Gyutai Adriánnal együtt megkezdte a 2012-es szezonját az Alpok-Adria Bajnokságban. A két fiatal, tehetséges motoros fantasztikusan teljesített az időmérőn: Gyutai Adrián a pole pozíció után a futamgyőzelmet is megszerezte a 125GP kategóriában.

 

A Superbike kategóriában induló Kis Viktória a szombati időmérőn a 2:17.8-as eredménye a 30. rajthelyre volt elég, míg a versenyen egy jó rajtot követően hatalmas csatákat vívva végül a 29. helyen végzett a tizedik körben, Juhász Dávid bukása miatt leintett futamon. Ez az eredmény a Magyar bajnokság Open kategóriájában a 4. helyre volt elegendő.

Viki úgy érezte, a gumiválasztásnál nem reagáltak jól az időjárás változásra, és az időmérőhöz képest jóval hűvösebb, szelesebb időben az abroncsai egy idő után túl lágynak bizonyultak az egyre hidegebb aszfalton.

Az első versenyen Kis Viktória megtapasztalhatta, hogy jelenleg hol a helye ebben a mezőnyben, ám a tesztekkel és rengeteg motorozással az év második felére képesnek tartja magát, hogy odaérjen a pontszerző helyek valamelyikére.kis viki alpok adria 3kis viki alpok adria 4

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x