fbpx

Dragsterek hatalmas dózisban

dragsterAz igen népszerű hazai versenyzők mellé cseh, olasz és osztrák versenyzők is érkeznek majd, ezért nagy szükség lesz a magyar szurkolótáborra.

 

Az idei SHOX Extrém Hétvége programjai komoly dózisban zúdulnak majd augusztus 19-21-én Kunmadarason, a repülőtéren a látogatókra. A tervezésnél a szervezők igyekeztek mindenki igényét figyelembe venni. Autós, motoros, sportrajongó, gyerek, család, vagy akár csak “szenvedő” kísérő – mindenki talál majd kedvére való programot magának!

Ami minket elsősorban érint az természetesen a Motoros gyorsulás. A CEPSA Kupa döntő futamain végleg eldőlnek majd az idei helyezések. Persze egyre fejlődik a hazai autós gyorsulási sport is, Kunmadarason rendszeresen képviseli magát a hazai mezőny krémje. Egyre komolyabb gépeket építenek, érdemes lesz megnézni őket!

A stuntriding sportágban már több bajnokot adtunk a világnak, és utánpótlás is van bőven! A fizikai törvények nem mindenkire vonatkoznak!

Ha pedig még ez sem volt elég, lesz száguldás 1,5 kilométeren több mint 300-zal, utcai gépekkel… A te motorod képes erre? Gyere és próbáld ki, vagy csak nézd meg!

Lángoló gumicsíkok, lángoló sisakok, fények, lángok, tüzijáték  és sok-sok füst. De idén sem csak a motorok hangját hallgatjuk! Pályabuli lesz, koncertek a pályán! Aki még nem nem volt, az jöjjön, ezt nem lehet megunni!

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x