EseményekKultúraMotoros találkozóMotoros zene

Diktátorok járják az országot 32 éve

diktator zenekarA Nagy Magyarország egész területén, Diktátorok tartják rock-rettegésben a polgárokat. Koncertjeiken, ha nem jelensz meg, önmagad ellen vétkezel, hiszen kimaradsz egy fergeteges buliból, no meg jó rock-dalokból. Szóval?!

A Diktátor zenekar immár 32 éve nyűvi a rockot, mégpedig a hard rock és a heavy metal keverékében. No, de ehhez még adjunk hozzá egy kis népzenét és punk-ot. Ebből az egyvelegből áll össze a banda sajátos stílusa.

1986 óta koncertezik végig az országot, számos tagcserével. Az alapítók között van az énekes, szövegíró, gitáros, Derzsi vezér, Szabó József Emil, aki basszusgitáros volt, valamint Mező Orbán dobos. A jelenlegi felállást, Derzsi vezéren kívül, a basszusgitáros Baly vezér és a dobos Alby vezér alkotják.

A dalok szövegeiben az örökérvényű igazságok, és persze a hétköznapi gondok, örömök is megtalálhatóak. Minden számnak üzenete van!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Eddig 11 lemezük látott napvilágot, legutóbb 2010-ben, Diktátor balladák címmel, a Rockinform újság mellékleteként, amely 9000 példányban talált gazdára.

Természetesen, nagyon sokat koncerteznek a mai napig, a kluboktól kezdve, különféle fesztiválokon át, a motoros találkozókig.

A 32 éve, töretlen sikernek örvendő Diktátor együttessel bármikor, bárhol találkozhatsz, hiszen folyamatosan járják az országot.

Forrás, fotó: Diktátor zenekar

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük