Hírek

Műhelytündérek, olajozzátok össze a kezeteket!

muhelytunderek szervizszakkor cimlapEgy régen dédelgetett álmomat valósítjunk meg az ATNO Forge klubműhelyében november 24-én. Megálmodtunk és kidolgoztunk egy szervizszakkört kizárólag nőknek, ami ebben a hónapban debütál. Ne maradj le az első alkalomról!

Ugye te is voltál már úgy, hogy szívesen bütyköltél volna ezt-azt, néhány egyszerűbb dolgot a saját motorodon, de nem mertél nekiállni. Amikor a fiúk csinálják, olyan könnyűnek látszik minden, de minket nem engednek oda a műszaki dolgok közelélbe, mert nincs benne gyakorlatunk. De akkor hogy derül ki, hogy meg tudnánk-e csinálni, ha ki sem próbálhatjuk? 

Pedig egy igazi motorosnak ismernie kell a saját motorját, nem árt, ha legalább az egyszerűbb karbantartási munkákat megtanuljuk elvéfeni rajta, és nem kell minden aprósággal a szervizbe vagy a párunkhoz rohangálni. De ha végül a szervizben köt is ki a motor, nem olyan nagy baj az, ha tudjuk, hogy mi micsoda, így nem tudnak behúzni a csőbe és kiszámlázni olyan alkatrészt vagy munkát, ami amúgy fölösleges volt.

Lányok, ez most csak rólunk szól! 

Az ATNO Forge klubműhelyében szakértő oktatók vezetésével útjára indítunk egy kifejezetten nőkre szabott, műszaki, gyakorlati képzést, amire minden motoros nőnek szüksége van. Te is elsajátíthatod az egyszerűbb műhelyfolyamatokat, a szakkör végén el tudsz majd végezni kisebb javításokat, karbantartási feladatokat.

Az első alkalom tananyaga az olajcsere és a kapcsolódó feladatok lesznek. A nap végére tudni fogod, hogy mit jelentenek a karakterek az olajosdobozon és miért fontosak. Megtanulsz olajat-, olajszűrőt cserélni, láncfeszességet ellenőrizni és állítani. A levegőszűrőt sem hagyjuk érintetlenül és kitárgyaljuk a motorok összes folyadékát is.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ha azt hiszed, hogy ez valami unalmas, padban ülős, jegyzetelős előadás lesz, hát nagyon tévedsz. Attila és Norbert, az ATNO Forge közösségi műhely tulajdonosai három motorkerékpárt készítenek fel erre az alkalomra, valamint szerszámokat, alkatrészeket, olajat és minden mást is biztosítanak, amire szükség lehet, neked csak a lelkesedésedet és a kérdéseidet kell magaddal hoznod.muhelytunderek szervizszakkor atno forge

Az első alkalom 2018. november 24-én 14:00 órakor kezdődik az ATNO Forge közösségi műhelyben.

A program tervezett időtartama három óra, a részvételi díj 15.000 Ft/fő.

Hogy mindenki aktívan részt tudjon venni a szerelésben és kényelmesen odaférjen a motorok mellé valamilyen szerszámmal, egyszerre 15 főt tudunk fogadni a műhelyfoglalkozáson. Mivel a létszám véges, az idő pedig szűkös, jelentkezz minél előbb az alábbi linken! A jelentkezésedet 5000 Ft előleg befizetésével tudod véglegesíteni, amit a PayPal számlára kell átutalnod.

{module Atno 1 gomb}

A résztvevők a tanfolyam mellett egy ingyenes szervizalkalmat is kapnak a közösségi műhelyben, amikor a saját motorjukon el is végezhetik a foglalkozáson tanultakat. 

Itt a motoros szezon vége, kezdődik a téli barkácsolós garázsprogram. Gyere el, és legyél te is a motorod szakértője a következő szezonra!

Mert kell egy hely – ahol a női kéz is olajos lesz.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük