CsajokHírekNői motoros nap

Csatlakozz a motoros nők világméretű ünnepségéhez: közeledik a 17. Nemzetközi Női Motoros Nap

17. Nemzetközi Női Motoros Nap 2023. május 6.Készülj fel a motoros nők eddigi legnagyobb ünnepére! A 17. Nemzetközi Női Motoros Nap® (International Female Ride Day®, IFRD) már csak egy karnyújtásnyira van, május 6-án, szombaton kerül megrendezésre.

A női motorosok, a sportmotorok és a motorsportok szerelmesei a világ minden tájáról készülnek, hogy csatlakozzanak a motoros nők globális, szinkronizált “just ride” ünnepéhez. Az idei esemény a női motorosok legnagyobb eseménye lesz, a 17. világméretű szinkronizált motoros nap.

Az IFRD a női motorosokról szól, akik a motorozás és a motorsportok iránti szeretetüket ünneplik. Az esemény megmutatja, hogy hány nő űzi szenvedélyesen ezeket a tevékenységeket, és más nőket is arra ösztönöz, hogy kezdjenek bele ebbe az életformába. A női motorosok 120 országban tervezik, hogy csatlakoznak és részt vesznek a túrákon, eseményeken és tevékenységekben, amelyek bemutatják odaadásukat és elkötelezettségüket. A nap a női motorosok felemelő ünneplésének ígérkezik, akár tapasztalt, akár új motorosról van szó.

Az IFRD-t 2007-ben hozta létre Vicki Gray, egy tapasztalt motoros oktató, versenyző és újságíró, aki több mint 38 éves tapasztalattal áll ki a motorozás mellett. Az évek során egyre népszerűbbé, és a női motorosok, a motorkerékpár-gyártók és a motorsport-szervezetek támogatásával világszerte globális mozgalommá vált a Női Motoros Nap. Vicki idén izgatottan csatlakozik a félelmetes mexikói női motorosokhoz a 17. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

Motorozz velünk a 17. Nemzetközi Női Motoros Napon!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mexikó a motorosok egyik legkedveltebb célpontja, ahol a női motorosok egyre növekvő populációja a sztereotípiákat dönt le és korlátokat tör át. A közelgő mexikóvárosi IFRD ünnepség erőteljes bizonyítéka lesz a női motorosok növekvő népszerűségének Mexikóban. Ez a jelentős esemény még több nőt fog arra ösztönözni, hogy megkérdőjelezze a status quo-t, és jogos igényt támasszon ezekre a felemelő és erőt adó sportokra.

A Nemzetközi Női Motoros Nap®

A International Female Ride Day® egy világszerte szinkronizált nap a motorosnők és a motorkerékpár- és motorsportok szerelmesei számára. A résztvevők által “mozgalomként” emlegetett “Just Ride!” elnevezésű felhívás arra kéri a nőket, hogy minden év májusának első szombatján üljenek motorra. Küldetése – több más mellett – a nők tudatosságának és egyenlőségének megteremtése világszerte a motorsport minden formája terén. Az IFRD egyúttal más nőket is arra ösztönöz, hogy ha valaha is vágytak rá, akkor ne féljenek elkezdeni motorozni. Az eseményt a MOTORESS® égisze alatt irányítják.

Ismét megrendezésre kerül a nagy népszerűségnek örvendő IFRD fotó-nyereményjáték is! A motoros nőket arra bátorítjuk, hogy ragadják meg az IFRD pillanatait, és örökítsék meg őket fényképeken, hogy bekerülhessenek az IFRD fotógalériájába, és így megőrizhessék ezeket a kedves emlékeket az eljövendő generációk számára. A nyereményjáték teljes részletei az IFRD weboldalán találhatók.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy csatlakozz a világ legnagyobb női motoros találkozójához. Ha nincs a környékeden szervezett program, akkor szervezd meg a saját motorozásodat, hogy így ünnepeld meg a női motorosokat. Készülj fel, csatlakozz a mozgalomhoz, és tapasztal meg a motorozás szabadságát és izgalmát!

International Female Ride Day® Online
International Female Ride Day® a Facebookon

A közösségi platformokon kövesd a hashtageket: #nőimotorosnap #csakhajts #nőimotorosnap2023 #internationalfemalerideday #ifrd2023 #ifrd #FocusFemaleForward

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük