fbpx
CsajokHírekMotoros divat

Carey Hart egy Indiant ajándékozott egy veteránnak

Indian Motorcycle Honoring heroes kollekció 2022Az Indian Motorcycle bemutatta 2022-es Honoring Heroes ruházati kollekcióját – egy katonai ihletésű kollekciót, amely lehetővé teszi a motorosok és a rajongók számára, hogy büszkén mutassák ki támogatásukat az amerikai katonai szolgálat iránt, miközben vásárlásukkal közvetlenül támogatják az aktív szolgálatot teljesítő katonákat.

2022. november 30-ig az Indian Motorcycle a kollekció nyereségének 100%-át az Armed Services YMCA (ASYMCA) és annak Operation Ride Home programja javára ajánlja fel, amely az Egyesült Államok aktív szolgálatot teljesítő katonáinak segít hazautazni családjuk meglátogatására.

A 13 új fazonú, 2022-es Indian Motorcycle Honoring Heroes kollekció katonai ihletésű khaki, fekete és terepszínű alkalmi ruhadarabokat tartalmaz férfiak és nők számára. A férfi kollekcióban cipzáras kapucnis pulóver, garbó pulóver, valamint különböző pólóstílusok (köztük rövid ujjú gombos, normál póló, ujjatlan és hosszú ujjú változatok) találhatók.

Indian Motorcycle Honoring heroes kollekció 2022

A női kollekcióban egy cipzáras kapucnis pulóver és háromféle póló található: V-nyakú póló, páncéling és háromnegyedes ujjú póló. A kollekció kiegészítéseként az Indian Motorcycle egy új Camo Icon Trucker sapkát és egy fekete Icon sapkát is bemutatott.

Carey Hart és Big B szintén kereste a módját, hogy elkezdjék meghálálni azt a szolgálatot, amit az amerikai katonák végeznek a hazájukért. Elsőként ellátogattak Katie Harringtonhoz, aki szintén az USA hadseregében szolgál, és egy Idian Scout motorkerékpárt vezet szabadidejében. A két híresség az Indian Motorcycles támogatásával egy vadonatúj, egyedi építésű Indian Chiefet ajándékozott Katie Harringtonnak, természetesen katona zöld fényezéssel.

“Az Egyesült Államok hadseregének és a hazánkat szolgáló férfiaknak és nőknek a támogatása már régóta az Indian Motorcycle márka egyik sarokköve, és mindig is kerestük az értelmes lehetőségeket, hogy aktív és nyugállományú katonáinkat támogassuk” – mondta Michael Dougherty, az Indian Motorcycle elnöke. “A tavalyi kollekció mindenhol pozitív visszajelzéseket kapott, és ez a siker arra ösztönzött minket, hogy ne csak 2022-ben hozzuk vissza, hanem jelentős adománygyűjtő motorjává tegyük a Fegyveres Szolgálatok YMCA barátaink számára.””

Az ASYMCA egy független, országos nonprofit szervezet, amely kifejezetten az aktív szolgálatot teljesítő katonai szolgálati tagok és családjaik szolgálatával foglalkozik. Az Egyesült Államok legrégebbi katonai támogató szervezetét, az ASYMCA-t 1861-ben alapították, és már régóta gondoskodik a katonai csapatokról és kényelmet nyújt a katonáknak a szolgálatot teljesítők, a katonai házastársak és a katonai gyermekek számára szervezett egyedi és speciális programokon keresztül.

Szolgálatuk elismeréseként az Indian Motorcycle azon munkatársai, akik maguk is veteránok, szerepeltek a Honoring Heroes kollekció hivatalos termékfotóin.

Az Indian Motorcycle 2022. november 30-ig a vásárlásokból származó összes nyereséget, összesen 100 000 dollár erejéig, az ASYMCA és az Operation Ride Home program javára ajánlja fel.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x