fbpx

Bohács-Daragó Klaudia: A kicsi Hondába augusztus óta 1000 km-t tettem bele

Bohács-Daragó Klaudia3 éves korom óta szeretem a motorokat. Drága nagypapám szerettette meg velem. Majd miután elhunyt, a motorozási szenvedélyemet is magával vitte, ekkor voltam 6 éves.

Legelőször 14 voltam, mikor újra motorra ültem utasként, majd megint volt egy kicsi szünet és 18 évesen újra fel lángolt a szerelem. Onnantól kezdve ha tehettem mindig mentem motorozni, persze csak utasként.

Ezt 23 évesen meguntam és elhatároztam, hogy nem csak utas leszek, hanem én végre vezetni fogok egy rohadt motort. 😃 De hát persze, hogy pont akkor hozták be azt a törvényt, hogy csak 24 éves kor felett lehet letenni a korlátlan jogsit, így buktam a dolgot.

25 évesen gondoltam megint neki állok, de teherbe estem, és a pocakom se fért el a tanknál, így letettem róla. Rá 1,5 évre megint elkapott a gépszíj, de újra babát vártam, ezért megint lemondtam róla.

Mikor a kisfiam 8 hónapos lett ebben az évben, férjem (aki szintén nagy motoros) beíratott KRESZ-re, így már végre elkezdhettem a jogsit. Augusztus végén vizsgáztam egy Honda CBF 600-zal. Nekem egy Honda VTR 250 van. Nem egy nagy motor, de tanulni tökéletes vele.

Az ősz számomra csodás volt motorozás szempontjából. A kicsi Hondába augusztus óta 1000 km-t tettem bele. Minden esetben kihasználtam a jó időt.

Köszönöm, hogy megoszthattam.

Ölelés: Klaus

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2020 november 12. 11:16

Gratulálok, csak így tovább! Most már le ne tedd! 😉 Sok-sok balesetmentes kilométert!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x