Hírek

Benne voltunk a rádióban

motoroshang shakti nana 2010 05 26Szöllősi Györgyi Shakti szerdán debütált a napi 24 órán keresztül hallgatható internetes rádió, a MotorosHang.hu műsorvezetőjeként. Első riportalanya én voltam. 

Elindult a MotorosHang kísérleti adása motorosoknak és a kemény muzsikákat kedvelőknek. A motorosokat megcélzó internetes rádiót a Muzsikus Club Kulturális Egyesület jegyzi. A zenei kínálatban kizárólag magyar zenészek felvételei, a rock, a blues, a rockabilly és más “kemény műfajok” legjobbjai hallhatóak.

A rádió még csak két hete hallgatható online, a műsorkínálat folyamatosan alakul, gyarapodik. Az élő, beszélgetős műsorokban a szakértő műsorvezetők segítségével szeretnék bemutatni a motoros-társadalom sokszínűségét, különleges hangulatát, életérzését.

Töltsd le a műsorokat innen!
2010.05.19. Szöllősi Györgyi Shakti
2010.05.26. NaNa – Csajokamotoron.hu
A fileok VLC Média Player-rel lejátszhatóak.

Shaktira a MuzsikusRádió riportalanyaként csapott le a főszerkesztő, Pick Róbert, és mint airbrush festőt, riportalanynak hívta a MotorosHang műsorába. A beszélgetés után pedig felkérte egy egy órás, saját műsor vezetésére is. Shakti pedig első élő ráióműsorának vendégeként rám gondolt.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük