HírekMotorbemutatóMotorok

Bajnokságra termett Suzuki GSX-R sportmotorok, GSX-S és SV utcai motorok indulnak 2023-ban

Suzuki GSX-R1000R 2023A győztes pedigré visszatér a 2023-as GSX-R, GSX-S és SV motorkerékpár-családba. Az ultramagas teljesítményű GSX-R-ek biztosan elkápráztatják a motorosokat a könnyű kezelhetőséggel és az észbontó gyorsulással. Az utcai motorok közül a GSX-S és az SV modelleklehetnek a tökéletes választás akár az autópályán ingázol, akár a kanyarvadászatra indulsz.

A Suzuki büszkén mutatja be a 2023-as GSX-R és GSX-S motorkerékpárokat.

A Sportmotor: GSX-R1000R

Az ultranagy teljesítményű motorkerékpárok GSX-R termékcsaládjának csúcsán, a 2023-as GSX-R1000R bajnokságot nyert motorja a nagy teljesítményű mérnöki munkát izgalmas teljesítménnyel és erővel ötvözi. Az élvonalbeli kipörgésgátló, az indításvezérlés és a kétirányú gyorsváltó páratlan sportos motorozási élményt nyújt.

A GSX-R1000R kiváló minőségű Showa BFF és BFRC-Lite felfüggesztést kínál, amelyek olyan rugózási érzetet biztosítanak, amely segít a motorosoknak uralni bármely pályanapot vagy hegyi hágót. Elöl rozsdamentes acél fékvezetékek, radiálisan szerelt Brembo Monobloc féknyergek ragadnak meg egy pár 320 mm-es Brembo T-drive úszó féktárcsát a hihetetlenül erős fékerőért, kiváló fékreakcióval és fékkarérzettel.

2023-ban a GSX-R1000R három színválasztékban uralja az utcát vagy a pályát. A Suzuki MotoGP-motorjait idéző, történelmi Triton Blue metálfényű és Mystic Silver metálfényű festés, a lenyűgöző Metallic Matte Black és Glass Sparkle Black, vagy a Pearl Brilliant White és Metallic Matte Stellar Blue festés.

A GSX-R1000R továbbra is a legjobb literes osztályú szupersportmotor, amely izgalmakat kínál a kiváló megbízhatóság, tartósság, használhatóság és az általános nagy teljesítmény bizonyított kombinációjával, kiváló versenyzési potenciállal. Mindezt egy lenyűgöző csomagban, amely a GSX-R több mint 35 éve tartó, bajnokságot nyerő sportmotoros teljesítményének örökségét gyarapítja.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Suzuki GSX-R1000R 2023

A 2023-as GSX-R1000R legfontosabb jellemzői a következők:

  • A kompakt, soros négyhengeres motor izgalmas teljesítménysávot produkál a Suzuki változó szelepvezérlésű (VVT) rendszerének köszönhetően.
  • A fejlett elektronika, mint a Launch Control és a kétirányú gyorsváltó rendszer fokozza a vezetési teljesítményt.
  • Az állítható lengőkarcsapszeggel ellátott, iker-spár alumínium váz a Showa Balance Free első villát (BFF) és a hátsó rugóstagot hordozza a magabiztos, nagy teljesítményű kezelhetőség érdekében.
  • Rozsdamentes acél fékvezetékek táplálják az ABS-szel felszerelt Brembo 4 dugattyús első féknyergeket a rendkívüli fékezési teljesítmény és a karérzet érdekében.
  • Kiváló szélvédelem és aerodinamika a LED-es fényszóróval és a Suzuki Ram Air Direct (SRAD) légcsatornákkal.
  • Előretolt és megkülönböztető LED-es helyzetjelző lámpák.

Suzuki GSX-R1000

Suzuki GSX-R1000 2023

1985-ben a Suzuki forradalmasította a sportmotorok kategóriáját az eredeti GSX-R750 bemutatásával, majd 2001-ben újabb mérföldkövet teremtett a GSX-R1000 bemutatásával. A GSX-R750 forradalmi és könnyű vázát, valamint a Suzuki által ismert 988 köbcentiméteres soros, négyhengeres motorkonstrukciót használva a teljesítmény mindenhol elérhetővé vált a motorosok számára.

Az ultramagas teljesítményű motorkerékpárok GSX-R családjának kulcsfontosságú tagja, a 2023-as GSX-R1000 bevált soros, négyhengeres motorja a kategóriájában vezető teljesítményt nyújt, amelyet egyenletesen és szabályozhatóan ad le széles fordulatszám-tartományban. Az eredeti GSX-R1000-hez hasonlóan a 2023-as kompakt, könnyű és erős váza precíz, nagy teljesítményű kezelhetőséget és kiváló rugózási érzetet biztosít, kiváló fékvezérléssel kombinálva.

Az őrült gyalogkakukk – Suzuki GSX-R 1000 2011 Teszt

Mindez együttesen segít a motorosoknak, hogy magabiztosan hódítsák meg a versenypályát vagy az országutat. A fejlett elektronikus vezetési segédletek, mint a kipörgésgátló és a kétirányú gyorsváltó fokozzák a vezetési élményt, míg a jellegzetes, aerodinamikus GSX-R karosszéria lenyűgöző stílusú, és továbbra is figyelemfelkeltő.

A Showa Big-Piston villával, valamint a Brembo T-hajtású tárcsákkal és Monobloc féknyergekkel felszerelt GSX-R1000 segít olyan teljesítményt és magabiztosságot nyújtani, amilyet a sportmotorosok kedvenc kanyonos országúti túrája vagy a helyi pályanapok megkövetelnek.

A 2023-as évre a GSX-R1000 elérhető Pearl Brilliant White és Metallic Matte Stellar Blue vagy Metallic Matte Black No. 2 és Glass Sparkle Black fényezésben.

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük