Hírek

Az új SportSmart TT a kombinált trackday -versenypályás- és országúti abroncs szegmensbe

dunlop sport smart tt 2018 1A Dunlop 2018 márciusában vezeti be negyedik, új abroncsát a hypersport portfólióján belül.

A Dunlop SportSmart TT-t a legújabb sportmotorokkal és nagy teljesítményű roadsterekkel motorozók igényeinek kielégítésére fejlesztették ki, azok számára, akik ugyanazt az abroncsot kívánják használni a versenypályán és az országúton is. A SportSmart TT elnevezés a Dunlop országúti fókuszú SportSmart termékcsaládjából ered, kiegészítve a „Track Technology”-ra (Versenypálya Technológia) utaló TT betűkkel.

A SportSmart TT bevezetésével a Dunlop a piac egy olyan részére tér vissza, amelyben utoljára több mint egy évtizeddel ezelőtt a híres Qualifier RR abroncsával volt jelen. A SportSmart TT az elmúlt egy évben bevezetésre kerülő negyedik Dunlop hypersport abroncs. Megkoronázza a Dunlop tavaly bejelentett stratégiáját, miszerint a vállalat a szegmensben új megközelítést alkalmazva újradefiniálja kínálatát, „minden motorosnak a számára megfelelő abroncsot” kínálva.

A Dunlopé a legfrissebb és leginnovatívabb hypersport kínálat.

  • Professzionális motorosok – D213 GP Pro – bevezetve 2017 nyarán
  • Rutinos pályamotorosok – GP Racer D212 – bevezetve 2017 januárjában
  • Tapasztalt pályamotorosok, országúti használattal: SportSmart TT –2018 márciusában kerül bevezetésre
  • Országúti motorosok, időnként versenypályás használattal – SportSmart2 Max – bevezetve 2017 márciusában

„Nincs még egy olyan abroncsgyártó, aki az elmúlt évben hypersport portfóliója minden abroncsát teljesen lecserélte volna. A termékbevezetések intenzív évét követően a miénk a legfrissebb és leginnovatívabb kínálat a piacon. Ez jól mutatja, hogy a Dunlop kiemelt figyelmet fordít új technológiák kifejlesztésére, amelyek a hypersport motorosok minden csoportja számára kínálnak előnyöket, és bizonyítják azt a rugalmasságot, amely révén gyorsan és hatékonyan ültetjük át a versenygyőzelmek során szerzett tapasztalatokat kínálatunkba” – mondta Andy Marfleet, a Dunlop Motorcycle Europe marketingigazgatója.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük