fbpx
HírekMotorbemutatóMotorok

Az új Honda MSX125

Honda MSX125A Honda vadiúj motorja, elsősorban a fiatal generáció érdeklődésére számít a szabadidős motorozás terén.

Az MSX125 (“Mini Street X-treme 125”) a kiskerekű, szabadidős motorkerékpárok tradícióját viszi tovább, amelynek első ikonikus darabja az 1963-as Honda Monkey volt, amit a Dax és az Ape modellek követtek.

A vas Thaiföldön készül – kis méretei miatt hihetetlenül jól kezelhető, mégis nagymotoros érzetet ad, köszönhetően néhány „normál méretű” részletének.

Ezért ez a modell egy minibike és egy normál motorkerékpár ötvözete. Megnyerő teljesítménye illeszkedik a határozott kezelhetőséghez és stílushoz. Mindezek kombinációja alkalmassá teszi a rendszeres városi használatra éppúgy, mint az alkalomszerű örömmotorozásra.

Az MSX125-ös blokkja a már jól bevált és gazdaságos 125 cm3-es benzin-befecskendezéses, 4 ütemű motor továbbfejlesztett változata, ami így most még gazdaságosabb és egyenletesebb teljesítmény-leadással rendelkezik, mely a motorkerékpárokra jellemző négysebességes váltóművön keresztül jut el a hátsó kerékig.

A motorozási élményt egy erős acélcsőváz, fordított első villa, Monoshock hátsó felfüggesztés, hidraulikus első és hátsó tárcsafékek, valamint könnyű, 12 colos keréktárcsák és sportosan vastagított gumik teszik teljessé.

A modell várhatóan 2013 májusában lesz elérhető hazánkban.

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x