fbpx
HírekMotorokMotorozás

Kelts feltűnést az elasztikus láthatósági felszerelésekkel!

HAC213 hevik lathatosagiEgy szép, napsütéses nyári napon bizony könnyen elveszti az ember az időérzékét, főleg ha motoron ül és elbambul a csodás táj szépségén. Ilyenkor előfordulhat, hogy besötétedik és jócskán az éjszakai órákba belecsúszva érsz haza.

Ezzel csak egy a gond – hogy veszélyes! Persze nem csak nyáron éjszaka, hanem akár ősszel is, ha elkap egy nagy zivatar. Kutatások is bizonyítják, hogy az autósok figyelmét sokkal inkább felkelti egy feltűnő színű bukósisak vagy ruházat. Ne ezen múljon!

Egy karpánt, mellény bárhol elfér és csak magunkra kell kapnunk, mikor szükség van rá. Erre a Hevik is gondolt! A láthatósági mellényük elasztikus anyagból készül, így bármilyen stílusú ruhára könnyen felvehető, ráadásul UNI EN 1150 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Vannak, akik nem tartják kényelmesnek a mellény viselését a ruhán, azoknak tökéletes választás a láthatósági pánt. Kényelmes és könnyen méretre igazítható bárki számára a rajta található csatoknak köszönhetően. UNI EN 471 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Végül pedig a LED karpánt, amely mind a pánt, mind pedig a mellény mellé tökéletes kiegészítő, de önmagában is megállja a helyét. Könnyen felcsatolható és a benne elhelyezett ledeknek köszönhetően nem csak a fényt veri vissza, hanem világít is.

Tegyünk a biztonságunkért, legyünk láthatók minden esetben!

XHGB01 hevik lathatosagiXHGB01 hevik lathatosagi

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x