EseményekMotoros túra

Alaszkai motorostúra

alaszka tura 01Már csak két motoros nő hiányzik, és ezzel le is zárják a jelentkezéseket a június 23-án induló, motoros nőknek meghirdetett Alaszka-túrára. Az 1000 mérföldes (kb. 1850 km) kaland Anchorage-ból indul és ott is ér majd véget.

A csajok naponta átlagosan 200 mérföldet (kb. 370 km) motoroznak egy nap, miközben rengeteg idejük marad megcsodálni az olyan természeti szépségeket, mint pl. a Matanuska Gleccser, a Mt. McKinley és a Denali Nemzeti Park. Az egyik állomást a Chena Hőforrásokhoz tervezik, ahol a részvevők a forró termálvizes medencében kiáztatva fáradt tagjaikat hideg italokkal kényeztethetik magukat.

A túrára bárki jelentkezhet, feltéve, hogy a gyengébbik nem képviselője. Akinek nincs saját motorkerékpárja, vagy csak nem tartja azt alkalmasnak egy ilyen hosszú túrára, a szervezőktől is bérelhet magának. A túrát két tapasztalt motoros nő vezeti majd, őket pedig egy szintén csupa nőből álló személyzet egészíti ki, hogy a résztvevők mindvégig teljes biztonságban motorozhassanak.

alaszka tura 010

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük