fbpx

Tamy

Mondhatom azt az egész történet már nagyon rég kezdődött, 11 éve. Akkoriban volt egy srác, akiért nagyon oda voltam. A körülmények kedveztek számomra, és járni kezdtünk. Ö Off-Road versenyekre járt és jár a mai napig is. Volt, hogy elvit magával és együtt lehettem vele. Nagyon megtetszett az egész, a sárdagonyáktól kezdve az egész mindenségig.

Mint ahogy ez lenni is szokott általában, szakítottunk. Akkor elhatároztam, hogy valamilyen formában folytatni fogom. Lehet, furán hangzik a dolog, de még mindig szeretem. Pedig azóta férjhez mentem, van két lányom is, mégis öt szeretem. A házasságom nem szerelemből jött, inkább csak kerestem valakit, aki pótolhatná számomra az nagy ö hiányát.

A sors fintora, hogy oly sok év után ismét egymásra találtunk, vagy inkább találhattunk volna. A házasságomban nem vagyok boldog, vele talán az lehetnék, de a körülmények sajna e lehetőséget kizárják.

 

Szeretem a terepjárókat, a Quad-okat, és a motorokat. Szeretem a száguldást, ott szabadnak érezhetem magam. Kissé nevetségesnek hangozhat, de a férjem vett egy motort. Állítólag az én kedvemért, mert szeretem, és nekem akart örömet szerezni. A poén csak az, hogy vagyok vagy 50 kg és egy Suzuki 1500 Intruder-t vett. Hatalmas és gyönyörű szép motor.

Tamy profiljaSaját motorom még nem volt, az öcsém motorját szoktam gyötörni, és a barátokét. Már alig várom, hogy jó idő legyen, hogy végre mehessek.

Hát röviden ennyi lenne. Köszönöm, hogy végig olvastátok.

További szép napot.

Sziasztok. Tamy

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x