fbpx
HírekMotorbemutatóMotorok

A Triumph a Tiger 900 különleges kiadésévall ünnepli a Baja Aragón győzelmet

Triumph Tiger 900 GT Aragon Edition 20242022 júliusában Iván Cervantes győzelmet aratott a Baja Aragónon, az egyik legnehezebb kétkerekű versenyen. Egy évvel később a Triumph a Tiger 900 Rally Aragón és a Tiger 900 GT Aragón bemutatásával ünnepli ezt a kiemelkedő teljesítményt. A kizárólag 2023-ban kapható különleges kiadások mindegyike egyedi fényezéssel és specifikációval rendelkezik.

Cervantes egy Tiger 900 Rally Pro-t vezetve uralta a 450 km-es versenyt, és lenyűgöző 1 óra 6 perces előnnyel ért célba riválisai előtt, bizonyítva, hogy a Tiger képes elviselni a legnehezebb terepeket is az elit szintű versenyeken.

Mindkét Tiger 900 Aragón kiadás rendelkezik mindazzal a felszereltséggel, technológiával és képességekkel, amelyekről a piacvezető Tiger 900 GT Pro és Rally Pro ismert. Fejlett teljesítményük két friss, új külsővel kiegészítve megőrzi az agresszivitás és a hozzáállás végső érzését, miközben versenyre kész éllel is kiegészül.

A Tiger 900 Rally Aragón a Matt Phantom Black, Matt Graphite és Crystal White hármas színösszeállításban pompázik, a megkülönböztető Racing Yellow akcentusokat a Triumph Tiger és az Aragón Edition részletekkel, valamint az új és egyedi, kétszínű üléskialakítással párosítva.

triumph tiger 900 gt aragon 03 triumph tiger 900 gt aragon 02 triumph tiger 900 gt aragon 01 triumph Tiger 900 Aragon 01 triumph tiger 900 gt aragon 04

A GT Aragón követi a Triumph Tiger és az Aragón Edition részleteit, valamint a frissítő, kétszínű üléskialakítást, de ehelyett a Diablo Red, Matt Phantom Black és Crystal White hármas színösszeállításban pompázik, hogy merész és elegáns hangulatot sugározzon.

Még több cikk a Triumph motorokról

Mindkét modell továbbra is lenyűgöző 87 Nm csúcsnyomatékkal büszkélkedhet 7.250-es fordulatszámon, valamint csúszó- és segédkuplunggal, hogy gazdag hármas teljesítményt nyújtson. A könnyű, moduláris váz és a magas specifikációjú felfüggesztés megtartásával a Tiger család ezen új tagjai úgy lettek kialakítva, hogy mind az országúti, mind a terepjáró potenciált optimalizálják, a végső agilis és dinamikus kezelési élményt nyújtva.

A kezelhetőség további maximalizálása érdekében a GT Aragón Edition teljesen állítható 45 mm-es USD Marzocchi cartridge villákat hordoz elektronikusan állítható RSU-val, míg a Rally Aragón Edition Showa villákat tartalmaz, amelyeket még nagyobb terepjáró teljesítményre hangoltak.

Rázva, nem keverve: James Bond-témájú Triumph Tiger 900

Mindkét Aragón Edition alapfelszereltségként motorvédő rudakkal van ellátva, míg a Rally Aragón Edition alapfelszereltségként üzemanyagtartályvédő rudakkal is rendelkezik, hogy a végső versenyesztétika teljessé váljon. Mindkét modellhez több mint 65 dedikált kiegészítőből álló kollekció áll rendelkezésre, így a gépet a saját kalandodhoz igazíthatod.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x