fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekMotorokMotorozás

A tiszta Magyarországért

teszedd colorA motorosok szívesen állnak egy-egy fontos ügy mellé, így reméljük Magyarország történetének legnagyobb önkéntes szemétszedő akciója is egy ilyen ügy lesz.

Május 21-én önkéntesek tízezrei fogják megtisztítani az országot a TeSzedd! akció keretében, az eseményt a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a Vidékfejlesztési Minisztériummal és az Önkéntes Központ Alapítvánnyal közösen szervezi.

Aki részt vesz a hulladékgyűjtő akcióban, az nem csak az ápolt környezetéért tesz, hanem egy óriási közösségi élmény részese is lehet. Észtországban nemrég 50 ezer, Szlovéniában pedig 273 ezer ember mozdult meg hasonló ügy érdekében, így ez egy próbatétel is lesz, ahol Magyarország is bizonyíthat.

2011 az Önkéntesség Európai Éve és a magyar uniós elnökség időszaka is, ezért az akció kiemelten fontos a Kormány számára. A Kabinet támogatása kiterjed a kezdeményezésre, a szervezésre és a háttér-infrastruktúra biztosítására is, kiegészítve a több tízezer önkéntes munkaerejét és lelkesedését.

A TeSzedd.hu weboldalon már 50 ezer ember regisztrálta magát előzetesen, az internet segítségével pedig az emberek közösen állíthatják össze Magyarország első hulladéktérképét is.

A TeSzedd! akció nagykövetei: Hámori Gabriella színésznő, Töttös Györgyi pszichológus és Vastag Csaba énekes. Nagykövetek továbbá Für Anikó színésznő, Máté Szabolcs zenész és Juhász Árpád geológus is. A sajtótájékoztató után a résztvevők el is kezdték a munkát, a Feneketlen-tó partjának takarításával.

Mivel motorosként mi is rengeteg időt töltünk a természetben, és sokunkat zavar a rengeteg eldobott szemét, arra kérünk mindenkit, hogy csatlakozzon az akcióhoz, regisztráljon az oldalon, és segítsünk együtt megtisztítani az országunkat!

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x