MotorbemutatóMotorok

A sokoldalú háromhengeres: Triumph Tiger Sport 660

Triumph Tiger Sport 660 2022A vadonatúj Tiger Sport 660-at úgy tervezték, hogy a Triumph háromhengeres motorblokkjának előnyei a középsúlyú kalandsport motorok világába is betörjenek. Ezzel új mércét állított fel a cég a kategória legnagyobb teljesítményével, legmagasabb felszereltségi szintjével és a legalacsonyabb üzemeltetési költségével.

Akárcsak a tavaly nemzetközi elismerést kiváltó Trident 660-at, az új Tiger Sport 660-at is úgy tervezték, hogy teljesen új mércét állítson fel a teljesítmény, a felszereltség és a fenntartási költségek terén. A Tiger Sport 660 jelentős előnyöket kínál a középsúlyú kalandsport kategóriában, és új első választást jelent a maximális sokoldalúságot kereső motorosok számára.

Az ingázástól a mindennapos motorozáson át a hosszabb túrákig az új Tiger 660 biztosítja a teljesítményt, a kezelhetőséget és a stílust, amelyekkel a motorosok egy teljesen új generációját ismerteti meg a Triumph márkával.

Teljesítményelőny három hengerrel

A kategória első háromhengeres motorja egyben a legerősebb is – az új Tiger Sport 660-as 660 köbcentiméteres erőforrása a Triumph háromhengeres motorjának teljesítménybeli előnyeit nyújtja a kétmotoros motorokkal szemben. Az alacsony fordulatszámon leadott nyomatékot erős középtartománybeli teljesítménnyel és hihetetlen csúcsteljesítménnyel kombinálja.

Még több kép a Triumph Tiger 660 Sportról a galériában

A 64 Nm csúcsnyomaték 6250 fordulat/percnél és a 81 LE csúcsteljesítmény 10 250 fordulat/percnél az új Tiger Sport 660 a kategória legerősebb motorja, amely minden fokozatban nagyszerű gyorsulást garantál, még akkor is, ha a forgalomban gyorsan haladsz. Az izgalmas, használható teljesítmény tökéletes egyensúlyát nyújtja az alacsony fordulatszámtól egészen a piros vonalig.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Triumph Tiger Sport 660 2022

A teljesítményleadást egy kifinomult motorvezérlő rendszer irányítja, amely ride-by-wire gázkarral rendelkezik a precíz és érzékeny reagálás érdekében, míg a 6 sebességes váltó sima áttételeit a szórakozásra és a mindennapos vezethetőségre optimalizálták.

A 660 triple motor jellegzetes, mély kipufogóhangját egy rövid és minimalista, alulra húzott, rozsdamentes acélból készült hangtompító adja ki.

A motor teljes mértékben megfelel az Euro 5 szabványnak, így alacsony károsanyag-kibocsátást és kiváló üzemanyag-takarékosságot biztosít, és egy könnyen visszafordítható tartozék-átalakító készlet segítségével az európai A2-es jogosítványra vonatkozó előírásoknak is megfelel.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük