fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

A motorosok szívdonorok

altGeszti Péter újabban a motorosokról énekel Pálinka Sunrise című számában.

Eléggé érdekes a dalszövege az említett számnak, hogy finoman fogalmazzak… Geszti Péter idén alakult együttesének, a Gringó Sztárnak hamarosan megjelenő albumának címadó dala felborzolta a kedélyeket.

Íme egy kis ízelítő a felettébb bizalomgerjesztő sorokból: “Mosolyog a doki, szép nap ez a mai, lazítanak egyet a szívizmai! Figyeli hogy húznak el a motorosok a tájba, lesznek új donorok éjféltájba!”

Valószínűleg azért bolydult fel a motoros közösség, mert kifigurázás szaga van a dolognak. Az tény, hogy a motorozás veszélyes szerelem, és nagyon vigyázni kell az utakon. Sőt, ez sem elég, mert a legtöbb esetben a vétlenek halnak meg a balesetekben.

Geszti Péter szerint semmi köze a dalnak a motorosokhoz, csupán egy életformáról szól: a magyarok full részegre isszák magukat hétvégenként, hogy elviseljék az itthoni életet. De azért a klip főszereplője mégis csak felül piásan a kis Simsonra, és a társa még segít is neki, hadd menjen ki a forgalomba.

Azért, aki figyelmesen elolvassa a dalszöveget, a célzások mögé tud látni, és hiába a magyarázkodás, mégsem esik olyan jól az embereknek a viccnek, figyelmeztetésnek, ébresztésnek – satöbbi – szánt szöveg. Kicsit a visszájára fordult a dolog, hiába kéri ki magának az együttes a negatív visszhangot.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x