fbpx

A legjobb motorkerékpárok kezdőknek 2023-ban

Lehjobb kezdő motorkerékpárok 2023-banSzeretnél megtanulni motorozni? Attól félsz, hogy nem találsz magadnak megfelelő motort, ami könnyű, kezes és biztonságosan leér róla a lábad? 2023 a te éved. Szinte minden márkának van valami menő belépő szintű motorja. A teljesség igénye nélkül ezeket szedtem csokorra.

A Honda, a KTM, a Yamaha, a Kawasaki és a Husqvarna már most a legmenőbb belépő szintű motorokat árulja.

Soha nem volt még jobb időszak motorosnak lenni. A kétkerekűek világában a kezdő motorok annyira népszerűvé váltak, hogy már a legtöbb cégnek van valamilyen kis lökettérfogatú vagy belépőszintű modellje. Ez nagyszerű az új és leendő motorosok számára, hiszen manapság már nem a Simson a Jawa meg a Junak, amiből választani lehet. Sőt, szinte már túl sok a lehetőség, ahogyan azt látni fogjuk.

Annyi jó belépő szintű motor van már, hogy mi csak a cruiserekre, nakedekre, sportmotorokra és idézőjelben ADV kalandmotorokra fogunk koncentrálni.

Lapozz a folytatáshoz!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x