fbpx

A Kormorán Öröksége

Kedves Barátaink!

2011-ben is szeretnénk ugyanúgy tovább zenélni, mint az ezt megelőző 10 évben. Ötünk mellett természetesen Gáspár Álmost és Zsoldos Tomit is velünk láthatjátok, valamint nagy örömmel vállalta a velünk való együttzenélést Gulyás Feri, aki többek között a Nox együttesben is sok szép népi hangszeren játszott.

A NEVÜNK: ÖRÖKSÉG

Egyenlőre a Facebookon, és az iwiw-en informálódhattok rólunk és koncertjeinkről, néhány nap múlva Tóth Reni honlapján kapunk egy „oldalt” mindaddig, amíg el nem készül a saját honlapunk.

Ugyanúgy várunk Titeket nagy-nagy szeretettel előadásainkon, mint eddig. Érdekes, új műsorral készülünk a számotokra. A jó hangulat, a vidámság és a pergő ritmusok ugyanúgy velünk lesznek, mint a szívhez szóló szép szövegek és dallamok.

Nagyon várunk Benneteket, és köszönjük, hogy eddig is annyi sok szeretetet kaptunk tőletek!

„Az élet olyan tapasztalat, melynek célja, hogy az embert a lét magasabb, elmélyültebb és kiterjedtebb síkjára vezérelje, tettei következményeinek megtapasztalása által.” (Shai Baba)

Sok szeretettel,

Tóth Reni, Géczi Erika, Mr. Basary, Szabó Miklós, Nagy László

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x