fbpx
Hírek

Road-csajok pózoltak a méhnyakrák megelőzéséért

hegyi julia lili roadvasarnaptar112 nő, akik a zeneiparban dolgoznak különleges naptárat készítettek, RoadVasárNaptár névvel, mely a méhnyakrák megelőzésére, a szűrések fontosságára és a rehabilitációra hívja fel a figyelmet.

A lányok a Mályvavirág Alapítvánnyal karöltve mutatták be január 9-én a naptárat. A rendelésekből származó bevétellel az alapítvány munkáját segítik, amelynek legfőbb célja a betegség megelőzése, valamint a betegségben érintettek összefogása.

“Férfias szakmát űzünk, de ettől még nők vagyunk. Nők vagyunk a mindennapokban, és nők maradtunk a munkánk során is. Ezt szerettük volna megmutatni, ez volt talán az egyik ok, hogy most mi álltunk a reflektorfénybe. Találtunk egy jó ügyet, hogy támogassunk egy alapítványt, így már rögtön értelmet nyert az egész megmozdulás, és fél pillanat alatt tizenkét nő egyet akart” – mondták a csajok.

A naptár megálmodója Prohászka Csilla hangtechnikus volt, és hozzá csatlakozott a többi leányzó, többek között Tarján Zsófia (Honeybeast), Szép Nikolett (Póklány) rigger, Juhász Eszter pirotechnikus, Mogyorósi G. Ilona (Süti) koncertvilágosító, fénytechnikus, Hegyi Júlia Lili koncertfotó…

A többiek kiléte titok, legalábbis addig, míg meg nem rendelitek a naptárat, amit itt tehettek meg.

De azért a naptár fotózásának werkfilmjéből is lehetnek sejtések:

juhasz eszter roadvasarnaptarjuhasz eszter roadvasarnaptar

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x