HírekMotorbemutatóMotorok

A Kawasaki W800 a retro hullám csúcsán

Kawasaki W800 2021A 2021-es értékesítési szezonban a Kawasaki kedvenc modern-klasszikus motorja a W800 új, metál-óceánkék színben hódít.

Valójában 2021-ben már pontosan ötvenöt éve, hogy az eredeti W1 650 első Kawasakiként bekerült az Egyesült Államok nagymotor piacára. Abban az időben ez volt Japánban az elérhető legnagyobb kapacitású gép, amely kultikus státuszt kapott a következő években – a W gépcsalád helyet kapott az igényes ínyencek szívében az egész világon.

A hagyományos, párhuzamos, kéthengeres konfiguráció és a nagy pontosságú kúpkerék-hajtású vezérműtengely-elrendezés a maga 773 cm3 lökettérfogatával sokat ígér. A jó reagálású twin nyugodt vezetési stílust és kényelmes üléspozíciót biztosít. A kárpitozott ülés és a hagyományos stílusú műszerek is biztosítják, hogy ezzel a motorral bármelyik elegáns úr megjelenhessen a  -on.

Előkelő urak a prosztatarák ellen

A középkategóriában a jelentős nyomaték és reagálókészség örömet okoz a hosszú országúton, ahol alig vagy egyáltalán nem kell váltani. A 19 hüvelykes (48,26 cm) első kerékmérettel párosítva a kanyarodás és a motor általános kezelhetősége mindig kiszámítható.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A LED-des kerek fényszórótól kezdve a hagyományos kerek irányjelzőkön, a krómozott sárvédőkön, kipufogó dobokon és tankemblémán keresztül a számtalan csiszolt felületig ez a motorkerékpár hitelesen idézi fel a motorozás aranykorát.

És hogy a gyakorlati dolgokról se feledkezzünk meg,  a 2021-es W800 középállvánnyal, első és hátsó tárcsafékekkel és fejlett ABS-sel, valamint nagy, jól elhelyezett tükrökkel is rendelkezik. Ötvenöt év W hagyomány után a 2021-es Metallic Ocean Blue W800 készen áll, hogy olyan új, igényes motorosok essenek szerelembe vele, akik készek megtapasztalni ezt a legendát.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük