fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
HírekMotorokMotorozás

A HUMDA motorosnak szervez ingyenes vezetéstechnikai tréninget Pécsett

HUMDA Moto Safety Pécs-Pogány repülőtér 2022 április 15.

A HUMDA közkedvelt és nagy sikerű motoros közlekedésbiztonsági rendezvénysorozatára, a Moto Safety pécsi tréningjére már elindult a regisztráció. A Pécs-Pogány repülőtéren összesen kétszázan fejleszthetik képességeiket április 15-én, ők éles helyzetekben szerezhetnek gyakorlatot szakértő instruktorok segítségével.

Négyszer egy-egy órás gyakorlati tréningen és kétszer egy órás elméleti előadáson vehetnek részt a regisztrálók a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. április 15-i pécsi motoros közlekedésbiztonsági napján.

Az eseményeken instruktorok segítségével a szlalomozást, a vészfékezést, valamint az akadályok és vészhelyzetek elkerülését gyakorolhatják a jelenlévők. A sűrű forgalomban történő előrehaladással, a kanyarívekkel és a kanyarkombinációkkal is foglalkoznak majd a motorosok.

Idén kétszerannyi, immár hat állomásra látogat el a tavalyi három után a HUMDA Moto Safety. A pécsi esemény után a mogyoródi Hungaroring, a szegedi repülőtér, a zsámbéki DrivingCamp vezetéstechnikai pálya, a máriapócsi RabócsiRing és a zalaegerszegi ZalaZONE járműipari tesztpálya ad majd otthont az eseménynek.

Idén 6 helyszínen szervez ingyenes motoros vezetéstechnikai tréninget a HUMDA

A motorosok közlekedésbiztonsága kiemelten fontos a HUMDA számára, az elsajátítható tudás pedig rendkívül hasznos a tavasztól újra két keréken közlekedőknek. Az esemény fővédnöke Palkovics László, az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztos.

A pécsi rendezvényre EZEN A LINKEN lehet regisztrálni. Siess, mert a helyek gyorsan fogynak!

5 1 vote
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x