HírekMotor felszerelésMotorok

A 160 éves Metzeler márka lett a Man-szigeti TT hivatalos gumiabroncsa

Metzeler Racer RR motoros gumiabroncsA Metzeler gumiabroncsmárkát választotta a Man-sziget Vállalkozásügyi Minisztériuma a TT versenyek hivatalos gumiabroncsának, amely a 2023-2027 közötti ötéves időszakra szóló szponzori szerződéssel rendelkezik. Ezzel az együttműködéssel 2027-ig a Metzeler lesz a legikonikusabb motorkerékpáros országúti verseny kizárólagos hivatalos gumiabroncsa.

A Tourist Trophy-t 1907 óta rendezik meg a Snaefell Mountain Course országúti pályán, amely egy 60,720 km hosszú pálya a Man-szigeten. Az évek során ikonikus versennyé vált, amelyet a báj, a hagyomány, a dicsőség, a szenvedély és az adrenalin jellemez, olyan értékek, amelyeket a Metzeler abroncsokat választók is osztanak. A Metzeler egy olyan márka, amely több mint másfél évszázados, motorsport-sikerekkel és technológiával teli történelemmel büszkélkedhet.

A versenyzők által már használt Metzeler RACETEC RR gumiabroncsokat a Metzeler országúti versenyeken szerzett tapasztalatainak köszönhetően fejlesztették ki, amelyek, mint ismeretes, nem versenypályákon, hanem egész évben nyitva álló utakon zajlanak, és ahol minden olyan szituáció megtalálható, amellyel bármelyik motorosnak nap mint nap szembe kell néznie.

Éppen ezért az országúti versenyek mindig is a Metzeler gumiabroncsok tesztelési és fejlesztési terepét jelentették. Az országúti versenyeken való részvételnek és a megszerzett know-how-nak köszönhetően a Metzeler abroncskínálata sikeres abroncsok életre keltésével gazdagodott, nem utolsósorban a sportos SPORTEC M9 RR-rel.

Isle of Man TT Metzeler együttműködés 2023

Paul Phillips, a motorsportért felelős vezető – Man-szigeti Vállalkozási Minisztérium:

“A Metzeler üdvözlendő tagja az idei Isle of Man TT Races hivatalos szponzoráló márkái sorának. Kereskedelmi célunk az, hogy együttműködve hivatalos partnereinkkel értéket adjunk a TT élményéhez az esemény minden résztvevője számára. A Metzeler már most is szerves kapcsolatban áll a TT-vel, és számos, az eseményen induló csapat számára a választott gumiabroncs, amely bizonyítottan jó teljesítményt nyújt. Biztosak vagyunk benne, hogy ez egy sikeres partnerség lesz, amely az elkövetkező években egyre erősebbé válik.”

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Francesco Pietrangeli, a Metzeler márka motorkerékpár marketing igazgatója

“Az Isle of Man TT a világ egyik legrégebbi és legismertebb motorversenye, amely egyedülálló és időtlen vonzerővel bír. A Metzeler gumiabroncsok már jó ideje részt vesznek az országúti versenyzésben, és az évek során számos motoros sikeréhez járultak hozzá azzal, hogy támogatták őket és elérhetővé tették számukra a RACETEC RR gumiabroncsainkat. Nagyon örülünk ennek a megállapodásnak, amely az országúti versenyzés iránti elkötelezettségünk természetes fejlődését jelenti, és egyben a legjobb módja annak, hogy megünnepeljük márkánk születésének 160. évfordulóját”.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük