fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

9 nap van hátra, izguljuk együtt!

8 noi motoros napEgy ilyen nagyszabású esemény szervezésénél mindig vannak buktatók. Miért pont a mostani lenne kivétel.

 

Gőzerőkkel keresik az új helyszínt a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság munkatársai a 9. Nemzetközi Női Motoros Nap délelőtti vezetéstechnikai tréningjéhez. Történt ugyanis, hogy a WTCC túraautó világbajnokság nemzetközi pályabírái múlt hét csütörtökön úgy döntöttek, hogy balesetveszélyes lehet, ha a versenypálya közelében más rendezvény is zajlik.

Nem egyszerű feladat alig két héttel a rendezvény előtt új helyszínt találni, de egyenlőre nem adtuk fel a reményt. Szurkolj te is velünk! 2015. május 2-án tréningeznünk kell!

A jó hír, hogy idén ismét lesz női motoros felvonulás Budapesten. A szokásos helyszínen, az Andretti Pizzéria előtt találkozunk majd délután 4 órakor, és 18 órakor indul a menet motoros rendőri biztosítással. Az engedélyek megvannak, az Andrettiben fagyival várnak minket.

Négytől hatig lesz idő beszélgetésre, ismerkedésre, evésre-ivásra. A helyszínen regisztráló résztvevők most is ajándékcsomagot kapnak támogatóinknak köszönhetően. Hogy mi lesz a csomagban, az egyenlőre maradjon meglepetés! A támogatók listája alapján lehet tippelni itt a hír alatt a hozzászólásban.

 

Támogatóink:

Pest Megyei baleset-megelőzési Bizottság fonalbolt 160 helfrich fashion angyalomszappan 200 stancpack csomagolastechnika 1 pajzs Andretti pizzéria

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x