fbpx

80. születésnap egy Harley nyergében

80 eves neni 01Egy régi álma vált valóvá egy, mindenféle vidám dologra nyitott, skóciai nyugdíjas hölgynek, amikor 80. születésnapján egy Harley-Davidson nyergében utazhatott. Korábban már beszámoltunk hasonló szülinapi meglepetésekről, melyek garantált élményekkel gazdagították az ünnepeltet. Az öröm ezúttal sem maradt el.

 

Iris Andrew motoros környezetben nőtt fel, és fiatal korában volt egy robogója is. Ezek ellenére soha nem volt alkalma megtapasztalni, milyen egy igazi, amerikai nagy vason csapatni.

Az özvegy hölgy nem csinált titkot nem mindennapi vágyából. Születésnapja közeledtével ezen ambíciójáról említést tett Liz Wilson étteremvezetőnek, mikor a Banff’s Fife Lodge hotelben vacsorázott.

Wilson asszony is nagy motorrajongó, így megragadta az alkalmat, hogy megfelelő meglepetéssel köszöntse Irist. Nem kevesebb, mint 34 Harley tulajdonossal és motorjával várta az ünnepeltet, amikor az a neves napon ismét az étterembe látogatott, hogy megünnepelje élete 80. évét.

Miután Iris túltette magát a meglepetés okozta sokkon, a nyolcvanéves ünnepelt bőrruhát és bukósisakot kapott magára, és egy Harley trike utasülésén tehette meg első kilométereit az amerikai legendák dübörgése közepette. Banffból egészen Portsoyig tartott a móka, ahol a menet megállt fagyizni.

Andrew asszony a következőket mondta a különleges meglepetés után: „Mindig arról álmodoztam, hogy egy Harley nyergében motorozhassak, de soha nem gondoltam volna, hogy ez az álmom egy nap valóra is válik. Szuper élmény volt. Mindig mosolyra fakadok, ha rá gondolok. Hihetetlen, hogy 45 év telt el azóta, hogy utoljára robogóztam. Azóta csak autóval közlekedtem.”

A meglepetést kiötlő Wilson asszony rendszeresen ellátogat a „Thunder in the Glens Harley Davidson” versenyekre, melyeket Aviemoreban rendeznek. Igazi motor-fanatikus, így sok motoros ismerőse van. Miután megtudta, hogy Irisnek mi a dédelgetett álma, azonnal felvette a kapcsolatot a skóciai Harley tulajdonosok dunedini chapterével, és megszervezte, hogy a helyi motorosok ellátogassanak Banffba, hogy emlékezetessé tegyék az ünnepet.

Amikor Iris befejezte a szülinapi vacsoráját, a hotel parkolójában felbőgtek a motorok, és az egyik motoros, Mick Gale elrepítette a vagány nyagyit egy 25 kilométeres útra.

„Teljesen megbabonázott, ahogy a 34 motor beindult és dübörgött.” mesélte Iris.

Wilson és Iris családja mellett barátnője, Paula Taylor is cinkos volt a buliban, és ő is segített abban, hogy a meglepetés létrejöjjön. Elmondása szerint a motorosok egyszerre húzták a gázt, ami különleges élmény volt, és mikor visszatértek a rövid útról, Iris arcáról nem lehetett letörölni a boldog mosolyt.

Iris Andrew örömmel mesélte, hogy a motorosok azzal váltak el tőle, hogy 10 év múlva is szeretnék őt látni, és a 90. születésnapján is örömmel viszik majd el motorozni. Irisnek kívánjuk, hogy egészségben érje meg a következő jubileumát, és élvezhesse a dübörgő V2-esek nyújtotta élményt.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x