CsajokMotoros csajok

Ibolya

Ibolya 07Bodrogi Ibolya vagyok, 23 éves, kezdő “benzintyúk”. Csak nyáron kezdtem el motorozni, amikor megkaptam életem első motorját. Hát a motor szó lehet, hogy túlzás.

Ezt azért írom, mert a motor egy nálam jóval idősebb kis “veterán” moped: RIZATTO. De ez első utam vele felejthetetlen volt. Mint idősebb korosztály, vigyázott rám és 38-nál többel nem engedett menni (nem is tudott volna). A sebességkorlátozás ellenére mégis imádtam vele motorozni és éreztem, hogy én motoros leszek.

Pár városban megtett kilométer után a vőlegényem, aki már régóta motorozik, kitalálta, hogy menjünk le motorral a Balatonra. Először én nem a két kismotorra gondoltam, ő viszont igen! Ezután elkezdtünk szervezkedni és azon kaptuk magunkat, hogy indulunk. “Az út nem volt hosszú”, hajnali kettőkor elindultunk Kiskunhalasról és már délután ötre ott is voltunk (Badacsonyládihegyen). Egy hét alatt, megkerültük a Balatont és egész nap csak motoroztunk.

Hazaérkezésünkkor már éreztem, hogy jobb motort szeretnék. Robogóban nem gondolkodtam, mert úgy éreztem, hogy a gázt mindenki tudja húzni. Mivel diák vagyok, ezért a kereteim szűkösek egy darabig még várnom kellett. Októberben a vőlegényem egy 80-as Yamaha DT-vel lepett meg, és egyből indultunk tanulni. Még aznap megtanultam váltani és azóta, bár már egy Cagiva Blue-val, de nap mint nap próbálok egyre nagyobb rutinra szert tenni.

Ibolya profiljaMost építjük át a motorom közös erővel, az első teleszkópot rövidebbre cseréltük, így jobban hasonlít egy Vmax-ra, ami mellesleg az álmaim motorja. De előbb tavasszal a nagymotor jogsi és a suli után teljes gőzzel a munka, hogy minél többet és minél jobb motorral tudjunk motorozni.Ibolya 01Ibolya 02Ibolya 03Ibolya 04Ibolya 06Ibolya 08Ibolya 09Ibolya 10Ibolya 11Ibolya 12Ibolya 13Ibolya 14

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük