EseményekMotorverseny

Wiccát kilökték a pályáról

kis viki ejc 2015 5Az első szabadedzésen 5 kör után technikai gond miatt kellett kiállnia Kis Vikinek, az időmérőket pedig előbb piros zászló, majd eső szakította meg, így nem sok kört tudott menni a pályán.

Wicca a hétvégén Magny-Cours-ban vett részt az EJC utolsó fordulóján. A verseny folyamán a rajtja jól sikerült, a kezdéshez képest 5 helyet javított. Sajnos nem sikerült tovább folytatnia az előre haladást, ugyanis 3. kör elején gyakorlatilag kibombázta az egyik olasz versenyző. A nagy esés ellenére Viki jól van, kisebb karcolásokkal szerencsésen megúszta.

A 2015-ös PATA European Junior Cup utolsó fordulójának győztese Javier Orellana egyben az egész idei szezont is magáénak tudhatja.

A női értékelésben a magyar versenyző sokáig az első helyezéséért küzdött, de a balszerencsék sorozata miatt ez sajnos elúszott. A Női Kupa győztese, Avalon Biddle lett a többi női versenyzőt megelőzve, összesítettben a tizenkilencedik hely jutott neki. A második helyen a spanyol Laura Rodriguez végzett.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mivel Wiccának a pálya új volt, a terv az volt, hogy a lehető legtöbb kört megtegye az edzések alatt. Sajnos azonban ez nem sikerült, mert alig pár kör után technikai gondok adódtak, majd a piros zászló és némi eső is nehezítette a pálya megismerését, valamint a motor beállítását. A verseny is hamar véget ért a magyar lány számára, ugyanis a 11-es rajtszámú Picciuto a pálya elhagyása után figyelmetlenül jött vissza, és szó szerint kilökte Wiccát, aminek hatalmas bukás lett a vége, a motor több szaltó után ért földet. A fiatal versenyző szerencsére horzsolásokkal megúszta, és elszántan készül a következő megmérettetésre.

“Nem egészen így képzeltem el az EJC szezonzáró futamát. Az első szabadedzésen 5 kör után technikai gond miatt kellett kiállnom, az időmérőket pedig előbb piros zászló, majd eső szakította meg, így nem sok kört tudtam menni a pályán. Sebaj – gondoltam – majd a versenyen! A rajt jól sikerült, a kezdéshez képest 5 helyet javítottam. A svájci lánnyal meccseltünk, majd a 3. kör elején gyakorlatilag kibombázott az egyik olasz versenyző. Ahhoz képest, hogy mekkora bukás volt (a Magny-Cours-i pálya első kanyarja igen tempós) szerencsére kisebb karcolásokkal, zúzódásokkal megúsztam. Picciuto a versenyigazgatóságtól büntetést kapott az eset miatt, nekem pedig egy újabb nullázással elúszott a bajnokság. Szomorú vagyok miatta, de már nincs mit tenni. Jövő hét végén Katar, már azon van a fókusz. Nagyon örülök viszont, hogy részese lehettem ennek a sorozatnak, rengeteg tapasztalatot szereztem, és sok jó embert ismertem meg. Hálás vagyok a csapatomnak, főként Szilágyi Noéminek, Kelemen Krisztiánnak, és támogatóinknak, hogy lehetővé tették számomra az indulást. Golyónak (Gaylhoffer Gábor) pedig az egész éves segítséget a motor körül! Köszönöm H-MOTO Team! Nagyon köszönöm az otthonról szurkolóknak is azt a rengeteg pozitív energiát, amit kaptam. Igyekszem a jövőben jobbnál jobb eredményekkel meghálálni a belém vetett bizalmat! Folytatás következik.” – nyilatkozta Kis Viktória.

kis viki ejc 2015 1kis viki ejc 2015 2kis viki ejc 2015 3kis viki ejc 2015 4

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük