fbpx

Vörös Valéria

voros valeria 4Vörös Vali vagyok, lassan 32 leszek. Lassan 1 éve van jogsim, és egy Kawasaki ER6F tulajdonosa vagyok és imádom. Első és remélem utolsó, egyetlen motorom, nekem ez az álommoci.

 

Alsó tagozatos voltam amikor apukámnak volt egy Simsonja, amivel gyakran vitt, majd amikor nagyobb lettem (11-12 éves), már mehettem önállóan (igaz csak a falu környékén) anyu Babettájával majd a Puch-kal. Nagyon szerettem őket, a Puch-on gyakran kellett gyertyát pucolni és cserélni, anyukám mindig teleszívatta, de apunak félt szólni így én csináltam meg.

Egyetem alatt tettem szert egy Gilera Stromra, de a szobám falán akkor már egy Yamaha YZF R1 és R6 képe volt, és nagyon szerettem volna nagymotorozni.

2014-ben kollégák hívtak el motorozni, akkor még hátul ültem, de amikor tavaly év elején megkaptuk a munkahelyen a bónuszt és mindenkitől azt hallottam, mire költi, akkor felmentem a netre, kerestem egy motoros sulit, és azonnal beiratkoztam. Elegem lett a hátsó ülésből.

Horneten tanultam. 2015 augusztus elsején volt a forgalmi vizsgám, de mivel nem sokat motoroztam a városi alatt, és Pesten sem élek régóta, gondoltam elmegyek Safety tanfolyamra. Itt találkoztam párommal. Szeptember–október a motorok megnézésével telt, sok motort megnéztem, de mind 6F volt, majd október végén megvettem. Azóta amikor csak tudok megyek vele, de inkább a hosszabb utakat szeretjük, már csak azért is, mert két hengeres, a városban 3-asnál feljebb ritkán tudok váltani.

Hogy miért 6F? Nem tudom megmondani. 2014-es AMTS-en tetszett meg, célirányosan csak ezt a típust néztem.

Eddig csak hétvégéket túráztunk, de nyáron hosszabb túra van tervbe véve: Ausztria-Horvátország-Szlovénia. Kicsit tartok tőle, izgulok, az első hosszú túra, de nagyon jó lesz.

voros valeria 1voros valeria 2voros valeria 3

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x