fbpx

Vezetéstechnika a Hungaroringen

2007-ben több ezer motoros számára válik elérhetővé a vezetéstechnikai képzés a Hungaroringen.

A 2007-ben az Erste Leasing segítségével több ezer motoros számára válik elérhetővé a vezetéstechnikai képzés, hiszen minden vásárló, aki az Erste Leasing finanszírozási szolgáltatását veszi igénybe, részt vehet egy professzionális motoros képzésen a Hungaroringen.

Az Erste Leasing Motoros Akadémia Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, hiszen sok régi és új motortulajdonos vezetéstechnikai tudását tudják fejleszteni, ezzel elősegítve a balesetmentes közlekedést. Az egy napos oktatás a Hunaroringen történik, ahol a résztvevők elsajátítják azokat a technikákat, amelyek elsősorban segítségükre válhatnak, veszélyes közlekedési szituációk elkerülésében.

 

Fő témakör a vészfékezés és a motor irányítása, amit a résztvevők először elméletben, majd a gyakorlatban is megtapasztalnak. Az oktatást azon új vagy használt motort vásárló ügyfelek kapják térítésmentesen, akik az Erste Leasing-nél finanszíroztatják járművüket.

A kampány hivatalos képviselője és arca Rizmayer Gábor motorversenyző többszörös magyar bajnok a 2006-os Suzuki GSX-R kupa győztese, aki 2007-ben a Superbike Világbajnokság keretein belül megrendezésre kerülő GSX-R Európa Kupában versenyzik.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x