fbpx
Hírek

Vásárolj csamos cuccokat a Devils Börzén!

Devils Börze 2013. november 16. November 16-án lesz a népligeti Építők Sportcsarnokban az idei Devils Börze. A huszadik évébe lépő buli mint mindig, most is kitűnő lehetőséget kínál – többek között a szezonon kívüli bulizásra…

Húsz éve kezdődött. Nem tévedés, az első Börze ideje 1993! Azóta a közönség alig változott, csak gyarapodott, de aki egyszer itt volt, néha biztos visszanéz.

A Népligeti E-klub adott először otthont a Devils Börzének, s azóta a fejlődés töretlen. A helyszín éveken keresztül a Petőfi Csarnok volt, fél évtizede pedig megint a Népliget – így a végső változás csak néhány száz méter, most az Építők Sportcsarnok várja a motorosokat.

Az alkatrészek eleinte leginkább a működtetéshez szükséges elemekből álltak, akkoriban még nem volt egyszerű az alkatrészbeszerzés. Mára a helyzet megváltozott. Gond nélkül összeállítható akár egy látványos épített motor, vagy egy modern streetfighter, de ha valakinek csak ruha gondja van, az is megoldható.

Ha úgy érzed, belefullad a garázsod a lomokba, ne habozz, szedd össze őket, és próbálj megszabadulni tőlük! Teszteld le, tőled mennyire szívesen vásárolnak! Figyelem, előzetes asztalfoglalás szükséges!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fűtött, kulturált környezetben, a haverok között egy szezonon kívüli bulira készülhetsz. És persze mindent megszerezhetsz, amire csak szükséged lehet. Ha a használt cuccok nem mozgatnak meg, nagyjából harminc motorosbolt vár téli árakkal, nyári választékkal a Börzén. Az árak meseszerűek, mind az árusok, mind a vásárlók szemszögéből.

Ahogy a korábbi években, most is megvásárolhatod a Csajokamotoron.hu áruházának termékeit a Wild magazin standján, tehát ha ismét szeretnél postaköltség nélkül vásárolni, szombaton irány a Népliget! 

 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x