Hírek

Van már jegyed a Devils Börzére?

borzeplakatHiányzik egy jó kis szezonon kívüli buli, élőzenével, alkatrészekkel és a haverokkal?

Válaszd a Devils Börzét, ahol gyorsan és olcsón szerezheted be a hiányzó cuccaidat! A Börze lassan két évtizedes múlttal rendelkezik…

 

Fontos tudnivaló

Helyszín: Építők Sportcsarnok, Népliget
Időpont: November 20., szombat
Nyitás: 11 óra
Belépődíj: 1999 Ft
Asztalfoglalás sms-ben: 06204460777
www.devilsmc.hu

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Korábbi Devils Börzék képei a galériában

Az egész napos esemény fedett helyen, kultúrált környezetben lesz, de most a szokásosnál egy kicsit különlegesebb meglepetéssel is várnak a rendezők. A Devils MC idén 25 éves fennállását ünnepli, és ez egy kis visszatekintésre adhat lehetőséget. Folyamatos filmvetítéssel emlékeztetünk vissza az elmúlt 18 év “Devils”-es bulijaira, ahol igen érdekes lehet felfedezni a filmkockákon önmagad is!

Ha a garázsodban nem férsz el a motoros lomoktól, ne habozz elhozni azokat, mert másnak kincs lehet! A börzén 150 használtalkatrész árus, 30 téli engedményekkel is árusító motorosbolt, és a szokásos, színvonalas büfé mellett a Prison Band kitűnő koncertje szórakoztat.

Ha eldöntötted, hogy mindenképp ott leszel, most megnyerheted a belépőjegyed.

Írd meg nekünk e-mailben legkésőbb 2010. november 19. péntek 12 óráig (délig) a helyes választ arra a kérdésre, hogy “Melyik évben alakult a Devils MC?”. A megfejtők között 6 darab belépőjegyet sorsolunk ki a szombati rendezvényre.

A Devils Börzén megvásárolhatod a Csajokamotoron.hu saját termékeit is a Wild magazin standján, valamit a Jótékonysági motoros naptárunkat is. A fórumtagoknak asztalt is foglaltunk, tehát ha szeretnéd eladni nem használt motoros felszerelésed, és szívesen kihasználnád ezt a lehetőséget, jelezz vissza a fórumban!

A nyerteseket e-mailben értesítjük majd. A nevük a bejáratnál lesz leadva.

devils borze 2010 06devils borze 2010 31devils borze 2010 53devils borze 2010 68

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük