Hírek

A Budapest Motor Kiállítás legszebb épített motorja

budapest motor kiallitas 09 0137Vasárnap délután fél háromkor eldőlt, melyik a négyből a harmadik motor, mely a Wild magazin támogatásával utazhat a motorépítő Európa Bajnokságra, a németországi Mainzba. A győztes a Budapest Motor Kiállítás látogatóinak szavazata alapján a Gigamachine kompresszoros V-Rod-ja lett.

A Budapest Motor Kiállításon a Devils MC standján nyolc építő tizenegy motorja versengett a kiállítás legszebb épített motorjánakjáró díjért. A Wild magazin jóvoltából a közönség által lgszebbnek ítélt motor részt vehet a március 28-án, a németországi Mainzban zajló Hivatalos Motorépítő Európa Bajnokságon. A kiállított motorok építői: Balogh Jenő, Erdős Csaba-Nacsa Zsolt, Gigamachine choppers, King Machine Choppers, Lowlander Cycles, Monster Customs, Radical Garage, Sapka Művek.

Az összesen kb. 900 szavazatból 170-nel a Wild magazin 155. számának címlapján látható motorkerékpár, a Sütő Csabáék által épített Harley-Davidson V-rod nyert. A gyönyörű fényezésű, igényes kivitelű motor méltán nyerte el a közönség tetszését.

Rengereg kép a galériában!Az események azonban nem várt fordulatot vettek. Csaba lemondott az utazásról: „Sokkal nagyobb a magyarok esélye, ha több műhely motorja is kijuthat a nemzetközi bajnokságra. Nekem már megy egy ki, és azzal remélhetőleg úgyis jobb eredményt érhetek el, mint a V-Rod építésünkkel.” – közölte Csaba a hír hallatán. A Hír TV Széles út-Wild Magazin motorépítő párbaj egyik résztvevőjeként ugyanis a Sportster építésük már biztosan ott lesz a nemzetközi megmérettetésen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
Végeredmény

1. helyezett:
Gigamachine choppers, NLC V- Rod (Wild 155. szám, címlap)
2. helyezett:
Radical Garage, Angel Dust (Wild 161. szám címlap)
3 helyezett:
King Machine Choppers, Old School Sportster (Wild 155. számban bemutatva)

A nagyvonalú ajánlatnak köszönhetően tehát a Budapest Motor Kiállítás második legszebb épített motorja, a Radical Garage Angel Dust nevű gépe lesz a harmadik magyar résztvevője az Európa bajnokságnak. Görbe Sanyi impozáns alkotását a Wild magazin következő címlapjáról részletesebben is megismerhetitek majd, és természetesen élőben is megtekinthető lesz a Magyar Motorépítő Bajnokságon is április 5-én, az Építők Sportcsarnokban.

A rendezvényen a Csajokamotoron.hu és a Devils MC közös szervezésében zajlik majd az első Tetkó a Csajokon Offline verseny is, ahol tíz komoly tetoválással rendelkező versenyző közül választjuk majd ki a legjobbat. A résztvevők ajándékcsomagot kapnak, az első helyezettet pedig 30 000 Ft készpénzzel jutalmazza a rendezvény szervezője, a Devils MC. Március 23-ig várjuk azoknak a lányoknak a jelentkezését, akik szívesen részt vennének ezen az élő megmérettetésen. A jeletkezést az info@csajokamotoron.hu címre küldjétek!

A Motorépítő Európa Bajnokság negyedik motorjára ezen a héten még szavazhattok a Wild magazin honlapján.

163budapest motor kiallitas 09 0001budapest motor kiallitas 09 0002budapest motor kiallitas 09 0003budapest motor kiallitas 09 0004budapest motor kiallitas 09 0005budapest motor kiallitas 09 0006budapest motor kiallitas 09 0007budapest motor kiallitas 09 0008budapest motor kiallitas 09 0134budapest motor kiallitas 09 0135budapest motor kiallitas 09 0136budapest motor kiallitas 09 0138budapest motor kiallitas 09 0139budapest motor kiallitas 09 440budapest motor kiallitas 09 533budapest motor kiallitas 09 563budapest motor kiallitas 09 564budapest motor kiallitas 09 565budapest motor kiallitas 09 566

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük