HírekMotorokMotorozás

Vajon mivel töltik meg a motoros anyukák a gyerekszobát?

Régiójáték Siku járgány-orientált építőjátékokMinden szülő a legjobbat szeretné a gyerekének, ezért nagy valószínűséggel senki nem fogja elhanyagolni a fejlesztő játékok gyerekeknek nyújtott előnyeit. A szülők foglalkozásától, hobbijától függetlenül tehát nagyjából ugyanazokat a játéktípusokat találhatjuk meg minden gyerkőc szobájában, de akadhat néhány jel, ami a két kerék szerelmeseinek otthonára utalhat.

Böngésszétek át a motoros anyukák által preferált játékokat! Nálatok mi található meg az alábbi listából?

Játék kisautók, motorok, gépek minden mennyiségben

Természetesen szinte egyetlen gyerkőc szobájából sem hiányozhatnak az örök kedvencek játék változatai. A gyerekeket elbűvölő szirénázó, pittyegő járgányok, vagyis a mentőautó, rendőrautó, tűzoltóautó és a kukásautó is különféle méretben és verzióban megtalálhatóak a polcokon.

A kerekes dolgok iránti valódi szenvedély inkább a kerekes cuccok további garmadájában fedezhető fel. Feltűnően nagy számban fordulnak elő például SIKU játékok, a rendőrségi motortól a részletesen kidolgozott emelőgépekig, de a járgányokhoz kapcsolódó versenypályák, különböző kiegészítők is felbukkanhatnak minden sarokban.

Járgány-orientált építőjátékok

A SIKU modellek mellett nem maradhatnak el a LEGO készletek sem. Árulkodó jel lehet, hogy néhány városi modellen vagy szerény állatkerten kívül főleg autópályákat vagy benzinkutakat építenek a gyerkőcök a színes kockákból, a nagyobbakat lefoglaló LEGO Technic csodákról nem is beszélve.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A BMW Motorrad bemutatja a LEGO Technic BMW M 1000 TT-t

Vigyázat, utóbbiak a felnőtteknek is komoly szórakozási lehetőséget kínálnak! Ugyanis találunk itt mindent, mi szem-szájnak ingere: saját építésű rámpán száguldozó monster truckot, sebességváltóval és billenthető platóval ellátott terepjárót, de ha a Forma1-et sem vetjük meg, beruházhatunk akár egy Mclaren modellre is.

Régiójáték futóbicikli

Megszámlálhatatlan kerék a gyerkőcök feneke alá

Persze a klasszikus nyuszis kismotor után, minden gyerek egy műanyag kismotorral rója az első nagyobb köröket. Gyanakodni akkor érdemes, amikor mondjuk több fajta kismotor is pedáns sorban áll a garázsban, nem beszélve egy vagány, tűzpiros futóbicikli árulkodó jelenlétéről, vagy egy szépen karbantartott pedálos kisautóról.

Tematikus társasok, kártyajátékok

Bizony, előfordulhat, hogy az állatos memóriakártyák és hercegnős társasok számát felülmúlják a népszerű autós- és motoroskártyák, és a Gazdálkodj okosan! helyett is autós társasok válnak a családi esték sztárjaivá.

Címlapfotó: Canva

 

(X) Támogatott tartalom

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük