fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Új Piaggio szalon Budapesten

piaggio del szalonnyito 4Miután jelentős változások történtek a Piaggio csoport háza táján, a hazai tulajdoni viszonyok is megváltoztak.

Csütörtökön hivatalosan, a sajtó jelenlétében nyílt meg a legújabb Piaggio, Vespa, Gilera kereskedés Budapesten. A Tutto Moto Kft. beljebb költözött a városba, és a Lurdy ház mellett lévő benzinkút mögött alakították ki a Dél-Budapestet megcélzó szalont és szervizt.

Mivel az olasz robogómárkák importjoga a Mille Motorhoz került, a Tutto Moto ezentúl márkakereskedésként igyekszik majd kiszolgálni a vásárlókat. Az új üzlet-helységet egy autómosóból alakították át mindössze két hét alatt. Habár vannak még hátra apróbb munkálatok, a Budapesti dugóban inkább robogni vágyók máris tökéletes kiszolgálást kapnak.

Még több kép a galériában!A megnyitón Berkes Levente, a Tutto Moto tulajdonosa, valamint Rieb György az importőr cég képviselője tájékoztatta az egybegyűlteket. A csapadékos időjárás ellenére az újságírók kipróbálhatták a Piaggio MP3 Hybrid verzióját is.

Mindemellett szeretnék értesíteni minden Piaggio, Gilera és Vespa tulajdonost, hogy a Moto Italia Kft. nem szűnt meg, hanem továbbra is folytatja 10 éve tartó tevékenységét Budapesten a Gyáli út 31/b alatt.

piaggio del szalonnyito 11piaggio del szalonnyito 17piaggio del szalonnyito 3piaggio del szalonnyito 9

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x