fbpx

„Új gyerek” Doro-tól és az Amon Amarth frontemberétől

doro forever warriors forever unitedBizony-bizony, a német metal királynő, Doro Pesch augusztusban jelentkezik egy vadonatúj albummal, amelyen sok-sok különleges dal, duett hallható majd. Az egyik ilyen, a Johan Hegg-el, a svéd death metal banda énekesével való összefogás.

A napokban láthatta meg a nagyközönség a If I Can’t Have You, No One Will című dal klipjét, a már említett albumról, amely a Forever Warriors, Forever United címet kapta. A zeneszám a harmadik a lemezről, amit bemutattak a rajongóknak.

A dupla album, amelyen 25 dal lesz hallható, augusztus 17-én jelenik meg. Nagyon sok vendégelőadó hallható rajta, az Amon Amarth mellett, többek között olyan együttesekből, mint a Sabaton, Kreator, Testament, Running Wild, valamint érdekességképp, a Doro Fan Club tagjai…

A Johan Hegg közreműködésével készült duett ötvözi Doro stílusát, a death metallal. Az Amon Amarth egyébként elég régen, 1988-ban alakult a svéd Tumba városában, és viking témájú, dallamos death metalt játszanak. Dalszövegeik az északi mitológiára épülnek.

Tehát, nagyon eltérőek Doro stílusától, hangzásvilágától, dalszövegeitől, de nézd meg, mi lett a duett eredménye:

Forrás: hammerworld.hu
Fotó: Doro facebook

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x