fbpx

Öngyilkos lett Zombie Boy

zombie boy ongyilkosRick Genest, a Zombi Boy néven ismert széttetovált modellra, montreali otthonában találtak rá, s a rendőrségi szerint, feltehetően öngyilkosságot követett el.

Rick Genest 32 éves volt, s azzal vált közismertté, hogy egész teste, és a feje is szét volt tetoválva – úgy nézett ki, mint egy csontváz a minták kapcsán.

Lady Gaga 2011-ben készült klipjében, amely a Born This Way című dalhoz készült, tűnt fel Genest. Twitter oldalán, Lady Gaga is elbúcsúzott Rick-től, s megrázta az énekesnőt barátja halála.

Rick Genest többek között szerepelt Keanu Reeves filmjében, Rob Zombie-val közös zenét hozott ki, és modellkedett több divatmárkának.

Rick-nél 15 éves korában agydaganatot diagnosztizáltak, és saját bevallása szerint, ennek kapcsán kezdett el vonzódni a hátborzongató dolgok felé. Évekkel később sikeresen megműtötték.

Első tetoválását 16 évesen varratta magára, majd pár éven belül az egész testét. Volt hajléktalan, majd performanszokat készített, végül felfedezte a Thierry Mugler divatmárka, s innentől jöttek sorra a felkérések, munkák.

Ahogyan, Lady Gaga írja megemlékezésében, nagy szükség van odafigyelni és segíteni a mentális problémákkal küzdőknek.

Forrás: ShortScore
Fotó: Meaww

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x