Hírek

Te is segíthetsz!

altA tragikus baleset után minden segítségre szükség van.

A lengyelolrszági tragédia – mely három társunk életét követelte – két család életét változtatta meg gyökeresen. A barátok, motorosok, munkatársak egy emberként mozdultak meg, hogy segítő kezet nyújthassanak a családok számára.

A motorozz.hu közös motorozással búcsúzik az elhunytaktól. Az “Utolsó közös motorozás”-hoz bárki csatlakozhat. A menet az elhunytakat szállító autót kíséri majd június 5-én, kedden este Parassapusztától a Fiumei úti Sírkertig. Út közben több helyen lehet csatlakozni, további információ ITT található.

Képek a győri megemlékezésről a galériában!

Aki nem tud részt venni a kísérésben, de leróná kegyeletét, június 5-én teheti meg a Fiumei úton. Erről bővebben ITT olvashattok.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A két család számára adománygyűjtést is szerveztek. A befolyt összeget 2/3-1/3 arányban osztják majd el az értintett családok közt. Az adományokat június 30-ig lehet átutalni a MOTaMOT számlájára. A közlemény rovat kitöltésére nincs szükség.

Számlatulajdonos: MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT alapítvány
Számlavezető bank: Raiffeisen
Számlaszám: 12051003-00153216-00200006

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük