fbpx

Szerszámok nőknek

noi szerszamok 23A címben szereplő szókapcsolat egyesek szerint utópia. Mégis vannak olyan gyártók, akik úgy hiszik, hogy egy piaci résre bukkantak.

Már szinte mindent gyártanak rózsaszínben. Persze a női bugyi és a bili esetében ez egyáltalán nem furcsa, azért mégis van néhány olyan dolog, aminél praktikusabb lenne valami sötétebb árnyalat.

Az egyik ilyen a motor… bár azt még nem láttam gyárilag rózsaszínre fényezve. Ez a jármű, ha rendszeresen, rendeltetésszerűen használják, eléggé hajlamos a koszolódásra. És ha valaki nem szeretné az ideje nagy részét motormosással tölteni, inkább sötétebbet, vagy egyből feketét választ.

A másik dolog, ami az előbbi kategóriába tartozik szerintem, a szerszám. A mocskos, olajos szennyeződés miatt nem véletlenül gyártják a különböző kulcsokat, csavarhúzókat valamilyen rozsdamentes fémötvözetből, amit nem kezd ki akármilyen maró anyag.

Azt, hogy az interneten rábukkantam néhány rózsaszín, sőt virágmintás szerszámkészletre, biztos nem a véletlen műve. Ha korábban megtalálom, biztos ilyet kértem volna karácsonyra. De egy 10-es kulcsra mindenképp beneveznék, mert az mindig jó, ha van.

Viszont az is lehet, hogy az alkotóik nem is elsősorban a nőkre gondoltak célcsoportként, hanem ez egyszerűen a metroszexuális kultúra hozománya. A rózsaszín férfiingek és pólók korszakában egy virágmintás csillagkulcs már nem is tűnik olyan furcsának.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x