CsajokHírekMotoros divat

Szerszámok nőknek

noi szerszamok 23A címben szereplő szókapcsolat egyesek szerint utópia. Mégis vannak olyan gyártók, akik úgy hiszik, hogy egy piaci résre bukkantak.

Már szinte mindent gyártanak rózsaszínben. Persze a női bugyi és a bili esetében ez egyáltalán nem furcsa, azért mégis van néhány olyan dolog, aminél praktikusabb lenne valami sötétebb árnyalat.

Az egyik ilyen a motor… bár azt még nem láttam gyárilag rózsaszínre fényezve. Ez a jármű, ha rendszeresen, rendeltetésszerűen használják, eléggé hajlamos a koszolódásra. És ha valaki nem szeretné az ideje nagy részét motormosással tölteni, inkább sötétebbet, vagy egyből feketét választ.

A másik dolog, ami az előbbi kategóriába tartozik szerintem, a szerszám. A mocskos, olajos szennyeződés miatt nem véletlenül gyártják a különböző kulcsokat, csavarhúzókat valamilyen rozsdamentes fémötvözetből, amit nem kezd ki akármilyen maró anyag.

Azt, hogy az interneten rábukkantam néhány rózsaszín, sőt virágmintás szerszámkészletre, biztos nem a véletlen műve. Ha korábban megtalálom, biztos ilyet kértem volna karácsonyra. De egy 10-es kulcsra mindenképp beneveznék, mert az mindig jó, ha van.

Viszont az is lehet, hogy az alkotóik nem is elsősorban a nőkre gondoltak célcsoportként, hanem ez egyszerűen a metroszexuális kultúra hozománya. A rózsaszín férfiingek és pólók korszakában egy virágmintás csillagkulcs már nem is tűnik olyan furcsának.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük