Hírek

Az Old School stílus üdvöskéje

stellenA Swiss Hard 9 Choppers-szel együtt egy másik európai úttörő érkezik délre, a Pádovában megrendezésre kerülő 16. Bike Expo Show-ra, aki nem más mint Stellen Egeland az Old School stílus új üdvöskéje.

A Custom világ 2006-ban ismerhette meg őt, mikor megépítette második motorját, az “Esox Lucius”-t, egy 1938-as Harley Davidson Fleathed nosztalgikus blokkal felszerelve. Miután megnyerte a legfontosabbnak mondható európai versenyt, Dél Dakotában találta magát, a Custom Bike Building Világ Bajnokságon, és elnyerte a szerény 3. helyezést.

2007-ben még nagyobb célokat tűzött ki maga elé, és hogy elérje ezeket, megépítette a “Hulster 8-Valve” nevet viselő gépet, mely egy H-D Knucklehead blokkot kapott, 8 szeleppel, kézzel készített leömlőkkel és egy 4 fokozatú Norton sebességváltót, amellyel jogosan nyerte el a World Champion Custom Bike Builder – (Motor Építő Világ Bajnok) – címet .

2009-ben újra visszatért a nemzetközi köztudatba,újabb motorjához megint egy ikerhengers blokkot használt fel, de ezúttal egy Boxer motort. A “Herrier” névre keresztelt motorkerékpár, egy BMW R 1200 S típusú ketyegőt kapott, melyen Stellen nem kevesebb mint 750 órán keresztül dolgozott, és ez  meg is hozta az újabb sikereket számára, ugyanis számos európai Bike Show-n első helyezést ért el, és egy 4. helyezést gyűjtött be a Sturgis-ben megrendezett világbajnokságon.

A Bike Show-k egyik legmeghatározóbb személyisége, az “Észak Királya” most ellátogat a 2010-es 16. Bike Expo Show-ra Pádovába is! Ne hagyd ki te se!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

seservice hulster 03

seservice harrier 04

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük