HírekKultúraMotorokMotoros könyvMotorozás

Sons of Anarchy – Bratva: a könyv magyarul!

November végén jelent meg a Sons of Anarchy – Bratva című könyv, magyar kiadásban.

 

 

A sorozat negyedik évadja után játszódó történetet Kurt Sutter, a széria vezető producere találta ki, és Christopher Golden írta meg.

A könyv címlapján Jax ül a motorján, és tart felénk fegyvert, a távoli úton pedig társait látjuk a messzeségben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A történet úgy kezdődik, hogy Jax és Opie éppen horgásznak egy idilli napon, vagyis inkább ez olyan sörözős-dumálós-gondolkodós elvonulás egy kicsit a külvilágtól.

Éppen, hogy kiszabadultak a Stockton Állami Börtönből, ahol túlélték a kemény hónapokat és az IRA-val, valamint az orosz maffiával, a Bratva-val való súrlódásokat.

Opie elvette Lyla-t, Jax pedig eljegyezte Tara-t, de így csak még jobban kiéleződtek a kérdések benne, hiszen a szerető férj és apa, valamint SAMCRO alelnöke nem fért össze, legalábbis vér nélkül nem…

A horgászás után hazafelé tartva, vagyis vissza a városba, már kezdődik a „szokásos” nap, ami a Sons tagjainak életét illeti: autós üldözés… most éppen az oroszok… S elkezdődik az őrület úgy a könyvben, mint a képernyőn már megszokhattuk.

A regény azon a szálon fut, hogy Jax megtudja, ír féltestvére, Trinity már hónapok óta az USA-ban tartózkodik és a Bratva-gengszterekkel lóg, viszont eltűnt. Ezért Jax útra kel Nevadába – Opie és Chibs társaságában –, hogy megkeresse és hazavigye Trinity-t.

A könyv olvasmányos, jól van megírva. Csak teljesen más úgy olvasni valamit, hogy már alapból arcot kapcsolsz a szereplők nevéhez, nem pedig a képzeleted szüleményei.

Viszont, aki nem látta a sorozat korábbi évadait, nyilván nehezebb dolga van, mert nem ismeri az előzményeket, hogy a szereplők hogyan jutottak el addig a pontig, ahol most tartanak.

Mindenesetre, várható volt már, hogy azért könyvet is kiadnak a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatról.kemeny-motorosok-bratva-konyv

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük