Hírek

Semmi-Kis Tünde mosolyogva felállította

14 harley davidson open road fest 2013 8A 14. Harley-Davidson Open Road Fest hivatalos sajtótájékoztatóján Mező Misi motoros vizsgát tett és jelesre vizsgázott, Semmi-Kis Tünde pedig mosolyogva állította fel az oldalára döntött motort.

Hamarosan felbőgnek a motorok Alsóörsön, a 14. Harley-Davidson Open Road Fesztiválon, június 5-9. között. A rendezvény sajtótájékoztatóján a fesztivál szervezői és szponzorai elkezdték a visszaszámlálást. Dobai Attila bejelentette az Európában egyedülálló beléptetési rendszer, az okos karszalag debütálását, és az Open Road Fest történetében már nem ismeretlen celebek jelenlétében a biztonságos közlekedés érdekében védőruha és motoros bemutatót tartottak szakemberek.

Urbán Tamás, a Nemzeti Közlekedési Hatóság általános elnökhelyettese; Óberling József rendőrezredes, az Országos Rendőr Főkapitányság, Balesetmegelőzési Bizottság ügyvezető igazgatója; Hebling Zsolt, Alsóörs polgármestere; Czeglédi Ákos, Paloznak polgármestere; Mező Misi, a 2013-as fesztivál arca és fellépője; Dobai Attila, a Harley-Davidson Open Road Fest igazgatója; Papp Zoltán, a BauTrans Kft. cégvezetője; Bökönyi István, az In-Kal Security Events Kft. igazgatója, valamint Pataky Attila, Mező Misi, Endi, Bartha Sylvia, Semmi-Kiss Tünde, és Buza Sándor, a sajtótájékoztató moderátora együtt köszöntötte az egybegyűlteket a 14. Harley-Davidson Open Road Fest hivatalos sajtótájékoztatóján.

Az eseményen a legújabb hír az volt, hogy egészen új beléptetési rendszert alakítanak ki a szervezők a június 5-9. közötti alsóörsi motoros és zenei fesztiválra. Minden látogató egy csippel ellátott karszalagot kap, amellyel akár egy másodperc alatt bejuthat a fesztiválra, készpénzpénz-mentesen vásárolhat, posztolhat saját Facebook oldalán, valamint motorját is biztonságban tudhatja. Ez az újfajta rendszer olyannyira leegyszerűsíti és megkönnyíti a fesztiválozók életét, hogy akár már egy szál fürdőnadrágban is érkezhetnek a rendezvényre.

„A belépőjegy megvásárlásával minden fesztiválozó kap egy csippel ellátott karszalagot, amely nemcsak a belépést egyszerűsíti le és teszi gyorsabbá, hanem egyben egy készpénzmentes fizetőeszközé is válik. Ennek a karszalagnak az egyszerű, érintésre aktiválódó használatával mindenki követheti tranzakcióit: mikor, hol, mennyiért vásárolt, bankszámlájáról bármikor feltöltheti egyenlegét, azonosíthatja magát és motorját.” – részletezte a rendszer egyediségét Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A fesztivál szervezői figyelnek arra is, hogy az új rendszer használata mindenki számára rendkívül egyszerű legyen: belépéskor a kapukhoz, fizetéskor a standok termináljához érintve lép működésbe. A Facebook esetében pedig a karszalag azonnal beazonosítja viselőjét és rögtön belép privát oldalára, ahol megoszthatja barátaival fesztivál-élményeit.

A 14. Harley-Davidson Open Road Festen ismét találkozhatsz a Csajokamotoron.hu sátrával, ahol a korábbi évekhez hasonlóan megvásárolhatod webáruházunk termékeit. Azoknak a látogatóinknak, akik a fesztiválon fényképet készítenek a sátrunk előtt magukról és megosztják azt a Facebookon, bejelölve a képen a Csajokamotoron.hu oldalt, értékes ajándék csomagot küldünk.

A 14. Open Road Fest teljes zenei programja:

Június 5. szerda:

· Rock Aréna 18.30: A Nyughatatlan
· NAGYSZÍNPAD 20.00: Képzelt Riport egy amerikai popfesztiválról (Pannon Várszínház)
· Rock Aréna 22.00: Ganxsta Zolee és a Kartel
· Rock Aréna 23.30: Best of zenekar
· Rock Aréna 01.00: Rock Disco

 Június 6. csütörtök:

· Rock Aréna 16.00: MaxiSun
· Rock Aréna 17.30: ÜzletEmberS
· NAGYSZÍNPAD 19.00: Pataky Művek
· Rock Aréna 19.00: Paddy and the Rats
NAGYSZÍNPAD 20.00: EDDA Művek
NAGYSZÍNPAD 22.00: Ten Years After (UK)
Rock Aréna 23.30: AB/CD (AC/DC Tribute)
Rock Aréna 01.00: Z.U.P.

Június 7. péntek:

· Rock Aréna 16.00: Dorothy Zenekar
· Rock Aréna 17.30: Firkin
· Rock Aréna 19.00: Deák Bill Gyula
· NAGYSZÍNPAD 20.00: Hooligans
· NAGYSZÍNPAD 22.00: Tankcsapda
· Rock Aréna 23.30: ZZ Copy (ZZ top tribute)
· Rock Aréna 01.00: Dévényi Tibi bácsi

Június 8. szombat:

· Rock Aréna 16.00: Magic Cats Rockabilly Trio
· Rock Aréna 17.30: Zorall
· Rock Aréna 19.00: Anna and the Barbies
· NAGYSZÍNPAD 20.00: Magna Cum Laude
· NAGYSZÍBPAD 22.00: Uriah Heep (UK)
· Rock Aréna 23.30: Kiss Forever Band (Kiss Tribute)
· Rock Aréna 01.00: Madarak zenekar

14 harley davidson open road fest 2013 114 harley davidson open road fest 2013 214 harley davidson open road fest 2013 314 harley davidson open road fest 2013 414 harley davidson open road fest 2013 514 harley davidson open road fest 2013 614 harley davidson open road fest 2013 714 harley davidson open road fest 2013 9

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük