fbpx
CsajokMotoros divat

Putyin születésnapi ajándéka a Matchless jóvoltából

putyin dzseki 01Vlagyimir Putyin október 7-én ünnepelte 65. születésnapját, mely alkalomból igazán menő ajándékot kapott az angol Matchless cégtől, mely motorkerékpárjairól és motoros ruházati kiegészítőiről is ismert.

Az ajándék nem más, mint egy bőr bomber dzseki, mely tervezőjét kimondottan az orosz elnök személye ihlette és a tehetősebbek meg is vásárolhatják maguknak.

A Putyin dzseki készítői forradalmian új eljárással kezelt bőrt alkalmaztak az új ruhadarabon, mely ennek köszönhetően melegen tartja viselőjét akár -40 fokos, dermesztő hidegben is. A dzsekin prémes gallér védi a nyakat, a külső bőr felületek pedig antikolt, kissé viseletessé koptatott hatásúak.

Köztudott, hogy Putyin szimpatizál a motoros kultúrával, és közeli kapcsolatban van a közismert Night Wolves nevű motoros klubbal is, így a motoros stílusú dzseki kellően illik stílusához.

A Matchless szerint ez a dzseki az első, a jövőben piacra kerülő kollekció darabjai közül, melyet teljes egészében Putyin szellemében terveztek. Nemsokára a boltok kirakatában láthatjuk majd a Putyin kapucnis bőr- és pamutfelsőket, a Putyin dzseki további verzióit, és egyéb kabátokat is. Kérdés, hogy a közel 450 000 forint értékű bomber dzsekiért és a többi, hasonlóan árazott cuccért mennyien fognak kiadni ennyi pénzt.

putyin dzseki 02putyin dzseki 02

 

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x