CsajokMotoros divat

Putyin születésnapi ajándéka a Matchless jóvoltából

putyin dzseki 01Vlagyimir Putyin október 7-én ünnepelte 65. születésnapját, mely alkalomból igazán menő ajándékot kapott az angol Matchless cégtől, mely motorkerékpárjairól és motoros ruházati kiegészítőiről is ismert.

Az ajándék nem más, mint egy bőr bomber dzseki, mely tervezőjét kimondottan az orosz elnök személye ihlette és a tehetősebbek meg is vásárolhatják maguknak.

A Putyin dzseki készítői forradalmian új eljárással kezelt bőrt alkalmaztak az új ruhadarabon, mely ennek köszönhetően melegen tartja viselőjét akár -40 fokos, dermesztő hidegben is. A dzsekin prémes gallér védi a nyakat, a külső bőr felületek pedig antikolt, kissé viseletessé koptatott hatásúak.

Köztudott, hogy Putyin szimpatizál a motoros kultúrával, és közeli kapcsolatban van a közismert Night Wolves nevű motoros klubbal is, így a motoros stílusú dzseki kellően illik stílusához.

A Matchless szerint ez a dzseki az első, a jövőben piacra kerülő kollekció darabjai közül, melyet teljes egészében Putyin szellemében terveztek. Nemsokára a boltok kirakatában láthatjuk majd a Putyin kapucnis bőr- és pamutfelsőket, a Putyin dzseki további verzióit, és egyéb kabátokat is. Kérdés, hogy a közel 450 000 forint értékű bomber dzsekiért és a többi, hasonlóan árazott cuccért mennyien fognak kiadni ennyi pénzt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

putyin dzseki 02putyin dzseki 02

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük