CsajokMotoros divat

Csili-vili új cuccok a Csajok a motoron webáruházában

bogre polo cikkTegnap óta már az áruházunkban is rendelhetők legújabb termékeink, és viszonteladóinknál személyesen is megvásárolhatod őket. 

 

Ahogy azt már megszokhattad, időről-időre megújítjuk árúkészletünket, és mindig igyekszünk valami újdonsággal előrukkolni. Ez az ősz is a termékfejlesztés jegyében telik, és már itt is vannak az első eredmények. 

Először a csamos bögrék kerültek fel az áruházunk kínálatába, hiszen már rég ott szerepeltek a motoros csajok kívánságlistáján. A jó hír a bögrékkel kapcsolatban az, hogy tegnap óta már a Rider 13 motoros boltban személyesen is meg tudod őket vásárolni, és ma megérkeznek a BázisMotor üzletébe is. 

Ugyanez igaz a friss, meleg, ropogós és ragyogóan csillogó új pólóinkra is: az áruházban már meg tudod nézni, és vásárolni őket, de ma már mindkét viszonteladónknál megvásárolhatod őket személyesen is. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az egyedileg, kézzel rakott kristályok teszik különlegessé és nagyon csajossá ezt a pólót, amit a már megszokott csamos színekben, feketében és fuksziában vásárolhatsz meg. Hogy azért ennyire ne legyen egyszerű a döntés, a kristályok színe más és más, van köztük fehér, rózsaszín és a különleges, sejtelmesen csillogó jet hematite színű is. Ez utóbbi különösen a fekete pólón néz ki nagyon dögösen. 

Persze minden újdonságot nem tudok egyszerre felsorolni, de szintén a héten érkeztek meg az MN Art új, 2017-es bögréi: Nagy Mariann saját grafikáit álmodta bögrére, ami szintén jó ajándék lehet minden motoros számára. 

Nézz körül az áruházban, és válogass kedvedre! 

 

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük